Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kapı panel sökümü-yardım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mkucuk tarafından 22 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Merhaba arkadaşlar, benim de tam aradığım buydu video ve resimler ilaç gibi geldi. elinize emeğinize sağlık. yalnız orjinalindendaha parlak yanıyorlar 680 ohm kullandımyazmışsınız.kısmak için bu durumda 560 veya 470 kullanacağm.bir de 3. stop lambasının sökülmesini anlatabilir misiniz ?resimli olarak tabihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifbir de servis garanti konusunda ne diyor bu tadilatlara?
    Düzenleyen : &lt;&lt;bülent&gt;&gt;

2. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

bu resimde görüldüğü gibi arkadaş 2 adet direnç bağlamış yoksa 3.cüsü bağlıda benmi göremedim.

3. mkucuk

mkucuk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet dostum. benimki de zayıf yanıyor. ben hatta aldığım ledlerle değiştirdim orjinalini yine aynı.

merhaba. 3. stop lambası şapkalıkta ki galiba. ben geçen gün kolonları değiştirmek için söktüm şapkalığı. zaten şapkalığın altına 3. stop lambasının fişi var ayrıca. şapkalığı söktükten sonra onu da sökmek kolay. basitçe anlatayım zaten çok zor değil sökmek.
    arka koltukları yatırınca şapkalığın koltukların arkasında kalan kısmını sac'a tutturan 6 tane siyah dübel var. bunları düz ağızlı tornavida ile kenarlarından kanırtarak söküyorsunuz. sonra şapkalığı söktüğünüz yerlerden tutup kendinize doğru -camın dibinde ki sağ kenarı öncelikli olarak- çekiyorsunuz. bundan önce bagajın içine sırt üstü yatın. bir sürü plastik tırnak göreceksiniz. en sağ, orta ve solda sarı plastik dübeller göreceksiniz. bunlar şapkalığı arabanın sac'ına sabitleyen -3 adet olan- bağlantılar. bunları bir tornavida yardımıyla olabildiğince itikleyin.
    şapkalığı üstten çıkartırken çok dikkatli çekin. çünkü 3. stop lambasının bağlantı kablosu biraz kısa. biraz açılınca şapkalık tamamen yerinden sökmeden bağlantı fişini çıkartmanız gerekecek zaten.bu fişi çektikten sonra şapkalık ile bağıntılı başka birşey yok..
    ön bilgilendirme yapmak istedim. çünkü yarın fotoğraf çekip buraya eklemem akşam 6'yı bulur.
    garanti konusunda bir bilgim yok çünkü umurumda değil :D

Accen Era Eksik Parça Tamamlama Timi(!)

Düzenleyen : mkucuk

4. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ışıkların kısık yanması için direnç değerini büyütmeniz gerekir.
    680 ohm yerine 750 ohm takabilirsiniz küçültüreniz daha parlak yanar

5. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Moderatörden bir ricam var. aynı konu birden fazla başlık altında açılmış"cam düğmeleri", "kapı panel sökme" vb. benzer resimler ve videolar da bulunmakta.Bunları toplayıp tek başlık altında yaınlamak mantıklı olmaz mı?
    Ayrıca bu slogan da baya iyi olmuş söyleyenin ağzına sağlık.
    Accent Era Eksik Parça Tamamlama Timi(!) AEEPTT

Bu Sayfayı Paylaş