Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kapı kollarındaki boyalar

'Getz Forum - Club' forumunda yanaş45 tarafından 9 Mayıs 2009 tarihinde açılan konu

1. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kapı kollarınna göre mantıklı bir yorum ama arkadaşlar aynalarda da dökülme gözlemliyor. Buna nasıl bir yorum getireceğiz?

2. brlo

brlo Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Levent çim bu ciddi bir sorundur. Abimizin yorumu haklı olabilir. ancak etrafına bir bak hiç hyundai'den başka tamponlarında boya dökülen araba varmı ? Kore'liler bazı şeyleri tam olarak kavrayamamış olabilir. Bende korkuyorum ne zaman boyalarım dökülecek diye kardeşim. arabam daha 65 günlük... böyle şey olmaz. 15 sene öncede böyle idi bunlar. bir gelişme yok boya konusunda... ayrıca bunlar garanti kapsamında düzeltilmeli bencede...

3. Bleda

Bleda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3

e dikiz aynalarınıda elle kapatıyoruzhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifbence plastik parçalar oldukları için boya tutmuyor üzerinde.

4. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bi tanıdığım 2009 model civic aldı onunda aynalarındaki boyalar hafiften çıkmaya başlamış,sadece hyundaiye özgü değil demekki!!!

5. brlo

brlo Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    canım senin tanıdığın bir tane benim gördüm milyonlarca... hadi kolay gelsin... olayı faklı değerlendiriyorsunuz. Tüketicinin korunması açısından olayın çözülmesi gerekmektedir. müşteri memnuniyeti açısından bu önemlidir. Ürünün kullanım ömrü açısından, imajı açısından, mill servetin korunmasu açısından... ar-ge, tasarım,kalite kontrol, satış sonrası servis önemlidir. civic te var bundada olsun yanlıştır.

6. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    nedense insanlar hyundai diğer markalarla genelde kalite anlamında kıyaslarken,fiyat anlamında kıyaslamıyor herşeyden önce aldığımız malın fiyat -kalite oranın iyi kavranması gerekir ben hyundai kalitesiz demiyorum hyundai alıpta diğer markalarla kıyaslıyanlara atıfta bulunuyorum.....ikincisi garanti seri üretim koşulları altında meydana gelen arızaların veya eksikliklerin giderilmesidir...eğer bunu servis veya firma ile çözemiyorsanız tüketici mahkemelerine gidilmeli eğer herkes bu yola başvursa zaten firma kendine çeki düzen verir.. bence çözüm üreten veya sonuç arayan mesajlar yada bilgiler daha değerli olacaktır umarım sizde milyonlarca kez gördüğünüz bu olayların tekrar etmemesi için bize çözüm yolları sunar değerli tecrubelerinzden bizi mahrum bırakmazsınız...

7. Molmez

Molmez Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Çok doğru bir açıklama oldu. Sonuna kadarkatılıyorum.
    Düzenleyen : Molmez

8. brlo

brlo Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam o zaman imza kampanyası başlatalım. soralım hyundai bu sorunu neden çözemiyor ? veya çözmek için ne yapıyor öğrenelim? Garanti konusuna gelince garanti bir ürünün seri üretiminde meydana gelebilecek arızalar ile ilgili değildir. Garanti ürünlerin ekonomik olarak kullanım ömürleri boyunca üreticilerinin o modeli artık üretmeseler bile müşterilerine servis ve yedek parça sağlamakla mükellef oldukları bir konudur.Örneğin bir pencerenin makul kullanım ömrü 10 senedir.firma bunun için 2 sene garanti verebilir.Türkiyede garanti süresi minimum 2 senedir. Ama garantiden sonraki 8 sene boyunca o üründen gelecek olan şikayetleri çözmek zorundadır.Kimse demezki fiyat / kalite oranına bakalım ? böyle saçma bir şey olmaz. fiyat/ kalite diye bir şey olamz. Aslolan insanların ürünleri güvenli kullanabilmeleridir. SERÇE-HYUNDAİ-MERCEDES in ortak noktaları budur ....

9. 10numara

10numara Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hakkınızı arayın tabiki.

ama diğer seçeneğinizde kapı koluna krom kaplama takın mis gibi

10. gunercelikkaya

gunercelikkaya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracımda 2004 model , aynı sorunu bende yaşıyorum.

Herşeyi geçtim bir tanıdığımda 2009 model Cıtroen C5 2.0 HDI EXCLUSIVE model araba var , arabanın içinde kapı tutacaklarının kaplaması pul pul atmış, 82 milyarlık arabada bu oluyorsa bizimkiler gayet normal https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    Düzenleyen : gunercelikkaya

11. Misafir

Misafir Guest

Plastik Astarı Atmak Gerekiyor Boyamadan Önce Mutlaka Bazı Boyacılar yapmıyor. Aracınızın Boya Koduna Göre 1 Kutu Boya Alın Plastik Astarını Sürdükten Sonra 5 dk Bekleyin ve Boyayı Kat Kat Atın Sırasıyla 1. 2. 3. Katları Atın ve Sonra Kurumaya Bırakın.

12. MuzoM_35

MuzoM_35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar bende Getz alalı 1 ay oldu. 2004 GLS arka kapı kollarında aynı sorun var. Arkadaşımda da 2004 model getz var onunkilerde aynı şekilde. Sorun acaba 2004 modellerde mi?

13. cnyt17

cnyt17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar bende de 2004 Ağustos çıkışlı 2005 Getz var, 4 kapı tutacaklarının hepsinin üst tarafı soyuluyor krom kaplama yaptırmayı düşünüyorum ama alan çok geniş olduğu için acaba nasıl olur? yaptıran var mı varsa yardım amaçlı fotolarını yayınlarsa sevinirim

Bu Sayfayı Paylaş