Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kapı kilidi yardım

'Accent Forum - Club' forumunda yahyaglr tarafından 13 Ağustos 2008 tarihinde açılan konu

1. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Geçen ön kapıları söktüm hoparlör değiştirmek için kapı kollarıda gıcırtı yapıyordu onlarada bir bakayım dedim baktım kapı kollarında sorun yok başka yapabileceği tek yer kapı kilidiydi ışığı kapı kilidine tuttum gördüğüm manzaraya inanamadım Kapı kilitleri komple paslanmıştı her iki kapı kilidinide silikon spreyle yağladım.Birkaç gün içinde sıvı gres alıp onunla yağlayacağım sizde bir bakın derim kapı kilitleri paslandığı için zorlanıyor olabilir merkezi kilit motoru açmakta ve kapamakta kapıyı.

2. cihan911

cihan911 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar benimde acıp kapatınca sorun düzeliyor sag tarafta 2 ay önce söktüm kapı kılıdını motorunu elektirik geliyor motor calısıyor paslanmada yok güzelce silip taktım sorunu cözemedim.yorumları okudum hep sag kapı neden acaba

3. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Bu da hyundaide kronik bir sorun herhalde önceki Yumurta Accentimizdede sağ kapının cam motoru iki kez arızalandı.Cam fitilleri sorunluydu.Ama diğer kapılarda hiçbir şekilde sorun yoktu.Şimdiki aracımızda yine sağ cam ses yapıyordu mekanizmayı yağladım ses kesildi.

4. Ersin Balkan

Ersin Balkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Ersin Balkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Elinizden birşey gelmiyorsa servise götürün galiba halledebilirler ama garantisi yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş