Selam Aleyküm arkadaşlar son bir haftadır kaloriferi açtığımda lpg kokusu geliyor bu sabahta benzindeyken benzin kokusu geldi polen filtresini değiştirdim ama yine geliyor başka neden olabilir
Araçta kacak olabilir mutlaka baktirin özellikle benzin çok tehlikeli ayrıca egzos manifoldunda da kacak olabilir. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aleyküm selam. Aynı sorunu bende yaşadım. Kaloriferi açınca, dış hava işaretlediğim ızgaradan içeri alınıyor. Benim aracımda LPG enjektör kütüğünde kaçak varmış. Aynı şekilde kokuyu direkt içeri veriyordu. Aracınız da gaz kaçağı var. O bölgede, LPG filtresi, gaz kesici ve Enjektör var. Mutlaka kontrol ettirin. Benzin kokusu için aklıma benzin enjektörleri geliyor. LPG enjektörlerinden, manifolda giden gaz hortumlarını takip edin. Benzin enjektörlerini görürsünüz. Diplerinde ıslaklık varsa benzin kacırıyodur. Gidiş dönüş borularinda da çatlama varsa sızıntı yapıyor olabilir. Ciddi bir sorun. Vakit kaybetmeden kontrol ettirin. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi