Merhaba işaretli olan siyah parça kırılmış ve yeri çok zor onun için kalorifer cam a üflemiyor bana bur çözüm yolu veya bu isle uğraşan bir usta önerebilir misiniz.
Parçayı bütün olarak bulmak zor olabilir. Çıkma bakabilirsiniz. Resimden anladığım kadarıyla beyaz parçanın girdiği, siyah pim gibi olan yer kırıldı ise illaki bir şekilde uydurulur ancak uğraşmak lazım. https://www.trendyol.com/accent/hyundai-accent-yumurta-kasa-kalorifer-yonlendirici-p-786777727 Bide linkteki parçalar var ama işinize yarar mı bilemiyorum.
Yani o parçalar olmaz sanırım o siyah parça yerine bilmem vida atsak bu işler ile uğraşan usta olsa benim elim pek yatkın degil
Ayna tamiri, göğüs tamiri, kilit tamiri gibi ince iş yapanlar tamir edebilir. Kırılan parça yerine uygun bir vida ya da civata somun gibi bir şey takılabilir. Yalnız şöyle bir durum var. Eğer göğüs sökülmesi gerekirse iş değişir. Yumurta kasanın göğsü çok kırılgandır. Söktüğünüz gibi geri takamayabilirsiniz. Buna dikkat etmek lazım. Astarı yüzünü geçebilir.
Aynen öyle inanın çok sıkıntılı bir durum cam a uflemuyor yağmurlu havalarda cam bugulaniyor işin içinden nasil çıkacağımı bilemedim o parçanın yeri çok kötü bi yerde el girmiyor nerdeyse
Vallahi hocam bu kısım sizin de dediğiniz gibi çok sıkıntılı bir kısım. Genelde göğüslük sökümü oluyor ancak tamiri olacağını, olsa da uzun vadeli ve sağlıklı olacağını sanmıyorum. Genelde bu yönlendirme parçaları yüksek tork ile hareket ettirilen kısımlar. Parçayı değiştirmek en mantıklısı ancak ben Nissan micra aracımdaki yönlendirme sorununu görmezden geliyorum 3 yıldır. Trim sesi çekmek çok daha sinir bozucu olacak çünkü benim için tavsiyem ön cama bunu önleyici sprey kullanıp sonuç yeterli olursa böyle kullanmaya devam etmeniz olur.
Uzun bir dayı ısıtıp vidalasanız olabilir mi? Vida çok uzun olmasa iyi olur. Sağa sola takılmaması için.