Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kahrolsun arabalar

'Accent Forum - Club' forumunda ecem tarafından 20 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu sabaha bostancı köprüsünde otobüs bekliyordum.Taksicinin teki taksisinden indi koşarak bir renault megane scenic marka arabaya koştu bağırıyor çağırıyor cama vuruyor.Bu arada trafiği kapatıyor bayağı bir durduruyor.Arabayı süren bir beyefendiye hakaretler savuruyor adam hareket edince çok iyi kareteci olduğunu gösterir gibi bir tekme salladı arabanın aynasına.Sonra adam tekrar durdu konuştular. bir kaçtane kendini bilmez taksici sözüne istinaden yazdım..

2. Misafir

Misafir Guest

Gördüğünüz gibi arkadaşlar, kullandığımız ifadelere dikkat etemzsek başkalarının kalbini kırıyoruz, bu da hiç şık olmuyor..........

3. ecem

ecem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nediyon sen ya paragrafı iyi oklusan bn ona durduk yerdemi şerefsiz diom adam çarpıyo üstüne polislerin yanında suçu bnim üstüme atıyo bn ondan dedim ayrıca o........ oradaki o........ bilmem ne anlamına gelmito oradaki o davar analmına geliyo

4. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)

Siz sadece o kişiye demiş olabilirsiniz ama bütün taksicilere söylüyormuş gibi bir hava oluştu bu da hiç hoş değil anlatmak istediğimiz buydu ! Ayrıca ne olursa olsun burda hakaret içeren sözcükler kullanmak çok yanlış!

5. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşım daha düzgün bir türkçe ve argo vari konuşmadan cevaplarsak bu nezih ortamı böyle kötü yazı kirliliği ile kirletmeyiz değil mi..?
    Düzenleyen : Leventt

6. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Konu yönetim tarafından kilitlenmiştir. Lütfen kullandığımız ifadelere özen gösterelim, yanlış anlaşılmaya müsait ifadelerden uzak duralım, ve tabi ki mesajları yanlış anlamaya meyilli bir şekilde okumayalım. Teşekkürler.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş