Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

jant

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda erkan tarafından 23 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Lütfen sorunlarınızı karşılıklı değilde moderatörler yardımıyla çözmeyi tercih edin, bu şekilde forumda huzursuzluk ortamı yaratılıyor, zırt pırt konu kilitlemek yada uyarı cezası vermek istemiyorum...

2. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Coşkun abi ozaman sen söyle kim haksız??? şahsım adına bişey demedim ben yazılanlar ortada

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Aracınızın resimlerini "otomobilinizi tanıtın bölümünde bizlerle paylaşabilirsin

4. gokhangry

gokhangry Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence 15 inç jant daha çok yakışır diye düşünüyorum. 16 inçte tabiki sürtmeden çalışır ama bana göre Türkiye koşullarında en iyisi 15 inç taktırmak. 16 inç biraz iddialı olur gibime geliyor...

5. tenar

tenar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üstadım çözülecek bir sorun yok gibi..benim üyeliğimi iptal edebilirsiniz bana kimse saygısız diyemez..diyenin kendisi böyle konuşarak size saygısızlık yapar ancak.iyi paylaşımlar olsun

6. Misafir

Misafir Guest

Ne sizin forum sakinleri için böyle bir yargılama hakkınız var...

Nede sizin böyle bir ifade kullanmaya....

Her zaman söylüyorum "haklı iken haksız duruma düşmeyin" diye, HaRbi_GeNc, eğer bu şekilde bir cevap vermeseydiniz sizi savunacaktım ama maalesef kendinizde savunulacak bir durum bırakmamışsınız...

7. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    admiraya 16 jant 195 taban koyacaksın ve diyeceksinki kesinlikle surtme yapmaz, sen herhalde bu işlemi yaparken amörtisörleride söküp yerine demir çubuk taktırdın araba esnemesın dıye
    insanları yanlış yönlendirmeyin arkadasım jantı takmayla olmaz o jantı taşıyan malzeme peki yeterli gelecekmi düz yolda giderken çok porya kesmiş araç gördüm bu büyük jant sevdasından

8. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Eyvallah Coşkun abi sen öyle diyorsan boynum kıldan ince özür dilemem gerekiyorsada özür dilerim

9. Misafir

Misafir Guest

Teşekkür ederim kardeşim.....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

10. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bencede en ideali 2 lastik var 185-55-15 yada 195-50-15 kullanıma göre ikisinden biri tercih edilebilir ama yay takılacaksa 195-50-15 için bişey diyemem ama 185-55-15 sürtmez

11. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    195/50/15 in sürtmeyeceğinede ben garanti veririm.çünkü 185/55/15e göre biraz daha uygun ölçüdür

12. erkan

erkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    195/45/15 de sürtme mi yapar

13. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    usta o ebata o yanak hiç olmaz..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif

14. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    +1111111000

15. tenar

tenar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

bak arkadaşım şu an arabamın üstünde takılı diyorum kullanıyorum...daha öncede kullandım herhangi bir işlemde yapmadım sadece lastik ve jantları taktım rot balans ayarını yaptırdım o kadar..ben kimseyi yanlış falan yönlendirmiyorum..sen hiç böyle bir uygulama yaptınmıda başına böyle bişey geldi ve ahkam kesiyosun...çok açık söylüyorum gel ist.a hem çayımı içersin hemde aracı görürsün..ben boş ve boşa konuşmam..bu jantı takan ben ne ilk kişiyim nede son..ayrıca arabasına 17 takan admirecilerde var..ayrıva bu sitede hmzycl nickli arkadaşta daha geniş ofsetli bu ebatta jant-lastik var adam başlık açmış ve yorumlarını yazmış..bilmem anlatabildim mi..sen benim yooookk 15 olmaz illaki 16 tak dediğimi gördünmü???ben sadece 16 inç jantında bu lastiklerle sorunsuz takılabileceğini söylüyorum.karar takacak adama kalmış.ama siz burda ben yeniyim diye burda bizim dediğimiz olur hesabı takılıyosunuz..ben biçoğunuzdan yaşça ve tecrübece büyüğüm şu an altımdaki araba 46 veya 47.arabam ve hepsine çeşitli modifiyeler yaptım..bu işlerle uğraşan bir çok kişi ben bunları yaparken ekmeğe mama diyordu daha..
    sağlıcakla kal..

16. tenar

tenar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    coşkun bey iyi geceler
    ben bu cümlemde forumdaki arkadaşlarlailgili bir kısaltma yapmamıştım sadece konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşın böyle bir uygulamayı aracına yapmış olanlarla ilgili araştırma yapmasını tavsiye etmiştim.takdir edersiniz ki aracına 15 inç takmış birinin sadece o ölçüdeki jantla ilgili tecrübesi vardır bu ona asla 16 olmaz deme hakkını vermez..dikkat ederseniz ben yorumumda asla 15 olmaz demedim zaten..
    syg.

17. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sadece 15'' taktığımı nerden biliyorsun ne iş yaptığımıneyle uğraştığımı nerden biliyorsun dediğime geliyorsun yine kimseyi tanımadan yorum yapıyorsun onun için boş muhabbete gerek yok
    Madem sen bu işleri yaparken bazıları ekmeğe mama diyordu yani yaşın okadar büyük ozaman yaşına göre davran abicim konuyu uzatmanın alemi yok kimseyi rahatsız etmeyede hakkımız yok uzamasın boşuna
    Düzenleyen : HaRbi_GeNc41

18. yaw 190 50 r15 lastiği nerde bulabilirizhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.giftüm lastikçilere baktım 195 50 r15 185 55 r15 filan var..

19. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  20. 190 yanak olmaz tabikide 190 taban olur..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Bu Sayfayı Paylaş