Direksiyondan çevirirken sesler geliyo gittiğim usta hep yarım yamalak yapiyo işini o yüzden düzgün bi usta arıyom işini düzgün yapan
Hyundai direksiyon kaplin arizasi diye video arat hocam. Eger ayni problemse hyundai lerde kronik bu ses. Yetkili servisten orjinal parcayi (150 tl civari) alip elektrikçiye taktirabilirsin. Uzun vadede esp isigi yakiyor..
hyundai'lerde böyle kronik bir problem yok, i30 ve elantra'nın bazı kasalarında var sadece. yani bu modellerin hepsinde de yok.
Sayın yönetici, yeni üye oldum, konu başlığını görünce mesajları okudum ve ben de bir katkı yapmak istedim. Neden böyle düşündünüz anlamadım.
Reklam yasağı var da onun içindir , forumuza sponsorsa ayrı tabi. Sorun yoktur. Art niyet yok kurallar malum. Tapatalk kullanarak telefon aracılığıyla gönderildi
özel servisleri sponsor olarak zaten kabul etmiyoruz. şimdi sizin önerdiğiniz özel servise ben turbo borusu söktürmek ve ayaklarına kaynak yaptırmak için gittim. arkadaşların kendilerine ait matrix araçlarında enjektör yaptırdıkları halde avans sesi vardı. kendi kullandıkları bilgisayarla enjektörlerini kodladım ve onlarada bunun nasıl yapıldığını gösterdim. oradaki ustaların bir süre serviste çalışmış olması yada bazı onarımlara hakim olmaları kesinlikle yeterli oldukları anlamına gelmez. sizin sorununuzu çözebilirler ama başka kullanıcının sorununu çözemeyebilir hatta daha kötü şeylere neden olabilirler. olurlar demiyorum, olabilirler. zamanında çok şey gördük, bu nedenle forumda özel servis tavsiyesi genelleme olarak yasak.
Başka forumlarda gördüğüm bir konu var, çok güvendiğiniz bazı yetkili özel servis var ise grup olarak anlaşma yapılamaz mı? Belli bir oranda hem indirim olur hem de güvenilir yere gidilmiş olur.