Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

izmir toplantısı ???

'Sosyal Aktivite ve Organizasyonlar' forumunda hussu tarafından 29 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Marka bağımlısı sitelerde organizasyon yapmak çok zor, zira insanlar genelde "otomobil hakkında bilgi almak için" üye oluyorlar. Üyesi olduğum marka bağımlısı olamayan sitelerde bu tür organizasyonlar daha kuvvetli.

2. ardacenk

ardacenk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben ilk üye olduğumda konu açmıştım kimse ilgilenmedi inşallah şimdi buluşulur benide yazın o zaman

ardacenk URLA

3. hussu

hussu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    haklısın coskun abi vaz geçip buluşma konusunda diğer forumuma devam edeyim

4. hussu

hussu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ardacenk şimdide ilgilenen yok zaten boşver

5. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadaşlar organizasyon yapalım tamam ama bu şekilde olmaz hemen tarih gün belirlemişsiniz. Bu konuda herkesin fikrini almmız lazım hepimizin işigücü var uygun bir tarih e yer belirlemeliyiz hepimiz uymalı.

6. m.zaferakalin

m.zaferakalin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam lar arkadaşlar ben forma yeni katıldım bende izmirde oturmaktayım ve toplanıp tanışmak taraftarıyım yer tarih belirleyelim ve buluşalım ama 2 kişi ama 3 kişi başlangıç olsun...

7. özpa

özpa Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya bu sitede moderatör ne iş yaparki yeni üye toplantı diyorsa ozaman herkes toplansın baba

bende geçen hafta burak ı moderatör sandım meger oda mod değilmiş herkes toplantı yapabiliyorsa bende bi ara yapayım ya severim böyle işleri

8. Misafir

Misafir Guest

Birincisi bu "moderatörlerin görev tanımları" konusu seni neden bu kadar ilgilendiriyor merak ettim açıkcası, ikincisi "hyundaiclubtr adına toplantı" düzenlemenin haricinde isteyen istediğinle toplanır bu konuda bi sıkıntı yok.
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

9. ultralix

ultralix Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Yapma Özer kardeşim, her ile ya da her bölgemizebir moderatör mü atayacak site yönetimi? Ortak bir kararla toplandık bizler de. Burak'ın emekleri elbette gözardı edilemez.
    İzmir üyeleri de kendi aralarında katılımı artırarak ortak bir buluşma düzenleyeceklerdir kanaatindeyim.

10. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Haklısın tabi. Bu sitede moderatörler ve yöneticiler kadar gereksiz başka kimse yok. Arada sırada klavyesinden çıkan saçma yazılara engel olamayan senin gibi ukala üyeleri de Allah'a havale ediyoruz, geçinip gidiyoruz. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

11. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoca sende öyle bir demişsinki sanki modaratörler maaşlı çalışan işçi .allahım yarabbim ya güldürdün beni gece gece

12. Volkan

Volkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Katılıyorum. Bugüne kadar yaptığımız bir çok organizasyon oldu. Bunların oluşum süreci kabaca şöyle oldu:

1. İlgili ili ya da bölgeyi organize edebilecek gönüllü bir üye çıkıp organizasyonun kapsamı ve tahmini tarihi ve yeri konusunda bir öneri sundu.

2. Bu tarih tabi ki ilk haftasonu şeklinde emrivaki gibi değil, akla mantığa uygun, herkese uyabilecek şekilde ileri bir tarih olarak ortaya atılır.

3. Kişiler uygunlukları konusunda yorum yaparlar, yavaş yavaş tarih şekillenir.

4. Bir süre sonra tarih ve yer kesinleştirilir ve bir daha da değiştirilmez. Katılabilen katılır.

Bu tür organizasyonlar için ille de site yönetimi ya da moderatörlerin önderliğini beklemeye gerek yok. Yaşadığı bölge ile ilgili buluşma düzenleyebilecek kişi(ler) bize bilgi verirlerse ana sayfada bunun duyurusunu yaparak yardımcı olabileceğimizi daha önce söylemiştik. Halen geçerli.

Herkes birileri yapsın da katılalım diye beklerse bu iş olmaz. Sonra kimse lütfen siteye, moderatörlere, yöneticilere "bu sitede iş yok, hiç bir faaliyet yapılmıyor" gibisinden kızmaya, laf etmeye kalkmasın, gülünç oluyor.

İzmir ya da Ege'de daha önce bir buluşma yapılmadı hatırladığım kadarıyla, ya da bir kez mi yapılmıştı, emin olamadım. Ama görüyorum ki istekli çok ama tarih ve yer söylenince pek rağbet görmemiş. Gönüllü birinin önderliğinde yapılmaması için bir sebep görmüyorum.

13. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    toplantı olursa gelmeyi çok isteriz

14. m.zaferakalin

m.zaferakalin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar bende izmir karabaglardanım bende uyuma izmir diye bir konu açmıştım kimse tınlamadı ve form da ki yorum lar izmir lilerin hep uyudugu bulaşamadı yönünde olmuştu artık zamanıdır 3 e 5e bakmadan toplanılmalıdır .iyi forumlar

15. ukalaboy

ukalaboy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Peki toplanalım ancak ne zamn?
    Öncelikle zaman ve yer belirlemeliyiz..
    Herkez geleceğini yada toplanmak istediğini söylemekte ancak bir bütünlük sağlanamamakta.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

16. scorpion3560

scorpion3560 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya mesela 3 kişi karabağlarda oturuyor.ben,ukalaboy,mustafaemer.diğer arkadaşlarda meyilli olursa bu konuda buluşuruz.hazır izmirde havalar iyiyken yapalım şu buluşma işini.izmirli olarak en büyüğümüz kimse o organize etsin.

17. kobraxxx

kobraxxx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    O zaman da müsait olursam ben de seve seve gelirim...

18. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    İzmirli arkadaşlar bu pazar 21 aralıkta saat: 13.00 da gaziemir kipanın bahçesini teklif ediyorum.izmirli arkadaşlar isim ve plakalarını yazarsa izmirde kim var kim yok biliriz.ayrıca gelebilecekler ismini yazarsa kaç kişi toplanacağımızı biliriz.

19. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    ilk ben plakamı yazıyorum.

35tu776 mustafa emer karabağlar.

20. mustafaemer

mustafaemer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    mustafa emer
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    İzmir toplantısı isteyenlerden ses çıkmıyor?

Bu Sayfayı Paylaş