Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Izmir Hyundai Yetkili Servis ORAZ OTOMOTİV A.Ş.

'Ege Bölgesi' forumunda orazotomotiv tarafından 17 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. microteam

microteam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence hatalı bir bilgi bu..

geçen sene izmir dışında ufak bir işlem için başka bir yetkili servise girmiştim.aracımın şasi numarasından o serviste sorgulatma yaptırdım,geçmişe ait bazı dataları kontrol etmemiz gerekiyordu,oraz'daki tüm işlemler kayıt altına alınmış.

daha da önemlisi hyundai resmi internet sitesinde oraz yetkili servis olarak ilan ediliyor.
    [/QUOTE] bende zaten tam olarak emın deılım dedım sadece cunkı bızım basımıza boyle bır ıs gelmıstı hyundaı bayılık verırken ılla bır belge vermıstır onu kontrol etmenızı tavsıye ederım aksı halde basınız agrıyabılır...
    hyundai starex marka arac ın klıma komprosoru yanmıstı oraz a goturduk ama aracın kayıtlı bılgılerıne bakamadılar daha oncedende bır kac kez oraya bakıma gırmıstı ve arac yukselıse gıttıgınde servıs kayıtlarını gormedı ve orazın yetkısının alındıgından bahsetmıstı elınızde bakım kayıtları vARSA yardımcı olunabılecegını aksı halde bısey yapamayacaklarını bıldırdıler... ve gene oraz aracın yanan komprasorunu garantıy sokmamak ıcın elınden gelenı yaptı sıddetlı baskılarımaza dayanamayıp sonunda garantıden deıstırdı...

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkür ederim açıklama ve bilgi paylaşımınızdan ötürü. Yeni iyileştirilmiş paraçalarla eskileri değişti. 1 sene gitmeden yine aynı sesler tamamiyle geri dönüyor. En son iyileştirilmiş parçalar altında amortisör, burcları, takozları değişti. İnşallah tekrar bu sesler oluşmaz...

Teşekkürler.

3. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sayın oraz otomotiv yetkilisi,

hyundai resmi internet sitesinde,firmanız izmir'deki yetkili servisler listesinde artık görünmüyor.
    konuyla ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
  5. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2 kere kontrol ettim foruma yazmadan önce,sayfada görünmedi oraz ve kalburcu yetkili servisleri.
    sayfada hata vardı belki de.
    uyarınız için tesekkürler,beğendiğim bir servis oraz.
    listede olması sevindirici.

6. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 kere gittim onda da ellerinde hava filtresi kalmamışhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifkısmet değilmişhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

7. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben arabamın ilk bakımını yükselişe yptırmıştım ama 2. bakımını oraza yaptırdım ekim sonunda 250 liraya yapıldı park sensörü hediye olarak takıldı ilk zmanlar gerek yok ama takılsın bari demiştim içimden ama nekadar usata şoförde olsanız süper yararlı olduğunu fark ediyorum artık park sensörüyle tanışmamı sağlayan oraz otomotive çok teşekkür ederim bundan sonra oraza gideceğim çünkü saatlerce bekletmiyorlar bekleme salonları bakım yapılan yeri görüyor yükselişe gidipte soğukta donacağıma oraza giderim
    yalnız aracı teslim ederken arkadan gelen seslerden bahsettim hatta direk amortisör burçları dedim ama kaale alınmadım acaba servisler bunları garantiden yaptıkları için işçilik ücretini felan tahsil edmiyorlarmı neden hep bi kaçış içersinde olup yapmak istemiyorlar anlayamadım bunu da yapsalardı minnettar kalırdım

8. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    telefonla bir haftadır ulaşamadığım oraz'a bu sabah konrol etmek için uğradım.tahmin ettiğim gibi kapanmış arkadaslar oraz.binasında da kiralık yazısı var.
    taşınmış da olabilir belki ama bununla ilgili hiçbir bilgi yok yeni adres ve telefon olarak.
    izmir'deki arkadasların dikkatine..

forumdan okuduğum kadarıyla izmirli hyundai'cılarda çakırlar servisinden memnuniyet var.Ben de pazartesi günü için randevu aldım,izlenimleri paylaşacam.

9. bado6100

bado6100 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    ahmet sarı
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Evet tabiri caizse uçtular...

10. black eagle

black eagle Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    orazzzzzz nerdesinnnnnnnnnnn???????????????????????????????

11. akve76

akve76 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    oraz yerinden uçmuş daha bugun gittim yerinde yok kiralıkyazıyor

12. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Oraz artık yetkili servis değilmiş arkadaşlar bilginize...

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bu arada kalburcuda özel servis olmuş heralde kötüleri tek tek gönderiyorlar

14. serseri_45_

serseri_45_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim eram bosta iken gaz verdigimde hız ibresi sapıtıyo yolda gidiyorum kendi kafasına göre calışıyo sokak aralarında ibremin 100 ü gördüğü oluyo çözümü nedir.şimdiden teşekkürler

15. OzkaN35

OzkaN35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    :)) oraz offline

Bu Sayfayı Paylaş