Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ix20

'İX20 Forum - Club' forumunda mordal tarafından 16 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. ulasss

ulasss Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende de sipariş verdigin aracın aynısı var...yollarda, park ederken hayran dolu bakışlara hazırlıklı ol... bu arada nekadar yakıyor arkadaşlar benzinli araç sahiplerine soruyorum...sehir dışı 6l civarı normalde..şehir içi biraz yüksek gibi..7.7-8 civarında.. tüp takıldığında garantiden çıkıyormu bu araç bilen varmı...

2. ulasss

ulasss Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiyat nekadar olmuş....

3. ergin

ergin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    m.ergin morgül
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    uzun ugraşlardan sonra 47600 e anahtar teslim sahip olacagım, aslında benim düşündügüm fiyat 45000tl idi. ama olmadıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif
    tahminime göre bulundugum yerde ilk ix20 olacak yakıtı olarak 8lt yi rahat bulur şehir içinde diye düşünüyorum.
    Düzenleyen : ergin

4. hkas

hkas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Lpg garantiyi bitiriyor.Hatta euro 5 motorlu araçlarda sübaplar riskliymiş.
    Yakıta gelince,valla şehir içi ben 10 litre yakıyorum.Siz nasıl 8 litreyakıyorsunuz anlamadım.Fabrika değeri bile 8,3 ki benzinli araçta bu değer yakalanmıyor.Lütfen iyi ölçün yoksa servise gideceğim çok yakıyor diye.Arabanın sağını solunu boşu boşuna kurcalatmayım..
    Düzenleyen : hkas

5. kunta kinte

kunta kinte Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir içinde ben 9.5lt yakıyorum.7.7-8 lt şehir içinde mümkün değil.Fabrika değerlerinin bile altında bu değerler.Açıkçası araba o kadar konforlu ve sürüşü keyifli ki biraz yüksek yakması bana batmıyor..

6. ulasss

ulasss Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabanın sürüşü ve konforu herseyi unutturuyor...ancak 10 da yüksek bir deger...tabi birde şehir içi var şehir içi var..çok yokuşlu dur kaklı bir şehir içiyse bilmiyorum...ben arabayı çok çok yumuşak kullanırım..gaz pedalının altında tavuk değil bıldırcın yumurtası varmış gibi kullanırım..:)...mesela şehir dışı fullledim 271 km sonra yine fulledim 64 tl ye pompa tık attı...bu otoban degeride degil..8 tane ilçenin içinden geçtim...yaklaşık 30 tane ışık demek..kullanımda limitleri çok zorlamamak inanın çok etkiliyor...%20-25 kulanım şekli etkiliyor...

7. seniorr

seniorr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hakan SAĞLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    24-ERZİNCAN
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    ALLAh kazasız belasız binmek nasip etsin. hayırlı olsun

8. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Keşke dizel alsaydınız.İnsanlar artık dizele yöneliyolar.Ayrıca aracınız hayırlı olsun.Gerçekden uzun yolda harika olacak bi araç.Gerek oturuş pozisyonu gerek konfor.Koltuguna oturdugumda evdeki kanepede oturuyormuşum gibi hava verdi bana daha da rahat ayriyetten ( evdeki koltuklar dandik degil modalife :))) o halde olmasına ragmen daha rahat

9. beyaz seytan

beyaz seytan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    61
    Ad Soyad:
    hasan37
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesin biz arkadaşa almıştık nisan ayında ix20 beyaz benzinli otomatik bende accent blue prime benzinli almıştım arkadaş ta yakıtından şikayetçi 9.10 lt yakıyor diyor sehir içi

10. orion

orion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba ben de Ocak ayında teslim olmak üzere 1.6 prime at 125 ps açık gri alıyorum. Fiyatı 42.000 tl anlaştık. İx20 modelinden acikcasi haberim yoktu. İ30 a esimle goz atarken ix20 yi gorduk ve cok begendik. Ozellikle de esim bayildi. Ben de icine cok rahat sigdim. 1.90 ve 130 kiloyum. Disaridan bakinca yada fotolarda kucuk gozukse de ici gercekten cok ferah, yuksek oturma imkani da veriyor.Aslinda bizim de istegimiz bir mpv sahibi olmakti ama fiyatlari cok yuksekti, esp sensorler olsun falan deyince fiyatlar cok yukseliyor. O nedenle mpv umudumuzu kaybetmisken karsimiza cikti. Ben dizel sirket araci kullandigim icin benzinli aldik zaten bu araci daha cok esim kullanacak. Bu benim ilk Hyundai'm olacak.Su ana kadar bir cok sınıf, model, sanziman çeşitlerinde araba kullandım. Acikcasi cok merak ediyorum. Konforu forumlarda arti olarak on plana cikarken yakit sarfiyati olumsuz yani gibi gozukuyor. Kullandıkca bilgilerimi paylaşacağım. Herkese sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.

11. hkas

hkas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun ,güle güle kullanın.Aynı araç bende var ve memnunum.Sizde memnun kalırsınız diye tahmin ediyorum.Tek sıkıntısı yakıt..
    Liste fiyatı 50 bin üstünde .Çok iyi bir fiyata almışsınız.
    Ayrıca hikayemiz de aynı .İ30 bakmaya gitmiştik ix20 yi gördük ve beğendik.Özellikle de hanım ve çocuklar.
    Düzenleyen : hkas

12. orion

orion Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim. Onlara üretici firma tarafından kendi kullanımları için verilmiş araç olduğu için liste fiyatına göre farklı oldu. Zaten liste fiyatlarına ne ix20 me de başka bir araç alamazdim. Dediğim gibi mPv fiyatlari yüksek olduğu için biz bı gün önce astra Classic hb benzini otomatik düşünüyorduk. 38750 tl ye. Onun da donanımları gayet iyiydi ama yarı otomatik vites olması beni düşündürüyordu. Neyse hayırlı olsun. Tekrar teşekkür ederim. Görüşmek uzere

13. hkas

hkas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  14. berkefe

berkefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim ix20 var temmuzda aldım denizci oldugum icin fazla kullanamamıyorum ama arac 1900 km de araba gercekten cok rahat ve iyi ama sehir ici ortalama 13 / 14 lt. 100km de benim arac ole gösteriyor. 8 lt şehir içinde hayal bence

15. hkas

hkas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun ancak 14 litre çok geldi bana .
    Anlık tüketime bakmıyorsunuz ortalama tüketime bakıyorsunuz değil mi

16. berkefe

berkefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arac 1.6 oto benzinli 97 pktan kullanıyorum genelde resetliyorum tüketimi haftada 1 ddüşüş olacakmı diye yakıttan

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    14 litre mi ? Sürekli gaza yükleniyorsunuz sanırsam.

18. berkefe

berkefe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayır sürekli ole gaza yüklenen biri degilim gemi makina mühendisiyim gemilerde makinalarla işim motordan anlarım biraz normal kullanıyorum şehir dişi 100km hızla yaklasık tamam 7litre civarı ama şehir içinde çok yakıyor belki ileride düser ne bileyim yatklar segmanla sübablar alışınca belli bir km sonra yakıtı birazdaha düşer diye temenni ediyorum inşallah

19. ersin1875

ersin1875 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    araç 1.6 benzinli ise 14 litre yakıt için 1.6 standart larda bir araca göre daha ağır olması gerekiyor...çünkü 1.6 era select 1160 kg ve ilk 10000 km de çok yakıyordu fakat bu değerler değil 10.5 lt kadar...14 lpg yi ben yakıyorum ş içinde...benzine oranlarsanız yaklaşık 10-11 lt benzin yapar...bana fazla geldi...

20. kunta kinte

kunta kinte Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir içi 13-14 lt yakması normal değil.Ben yokuşu fazla olan bir kentte hergün yokuş inip çıkmama rağmen 9.5lt yakıyorum.Daha düz bir kentte şehir içi kullanımda bu sarfiyat biraz daha düşer.
    Düzenleyen : kunta kinte

Bu Sayfayı Paylaş