Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ix20

'İX20 Forum - Club' forumunda mordal tarafından 16 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. mathadore20

mathadore20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Valla ataklık konusunda söylediklerinize çok sevindim. Ben biraz daha üzerinde duracağım bu konunun. Bizim şirket arabamı Yaris var. Sıklıkla onu da kullanıyorum. O da dizel, ondan sonra kendi aracım biraz hantal gibi kalıyor ama dediğim gibi üzerinde duracağım tekrardan.

2. mathadore20

mathadore20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Navigasyon için de yurtdışında bazı sitelerde tek tük örnekler var ama hem güvenemedim, hem de bu cihazları servis getirip takmadığı müddetçe arabanın elektrik aksamında olan hatalarda garanti koşulları ortadan kalkmış gibi muamele göreceğiz. Diğer yandan örneğin Hollanda'da fabrika çıkışında navigasyon takılabiliyor, orjinal olarak. Hollanda Hyundai sitesinde rastladım. ayrıca Navteq'in yurtdışı sitesinde de bu modele ilişkin navigasyon cihazı olduğuna dair bir resim var ve yine Belçika'da 2.el satılan bir ix20'ye ait bir görsele rastladım, ona ait siteyi de ekliyorum. Özetle; bir şeyler var da TR'ye geliyor olması gerek. İzleyip göreceğiz. http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-HyundaiEMEA-Site http://www.pioneer.eu/eur/products/car_accessories/Hyundai/iX20/_2011/index.html http://auto.vlan.be/en/second-hand-car/Hyundai/ix20/STYLE-5850817-for-sale?id=5850817

Düzenleyen : mathadore20

3. hkas

hkas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

http://otoruyasi.com/sayfalar.asp?pageID=HaberDetay&id=544

4. tolgaaksan

tolgaaksan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şu sitede yakında geleceğine dair bir yazı var
    http://www.car-vision.co.uk/hyundai...tooth-oem-replacement-radio-media-system.html
    Ancak Teybin bulunduğu panele bakınca teyp-klima düzeneğinin tek bir ünite gibi olduğunu düşünüyorum.Aralarında keskin sınırlar yok, yani eğer orjinal navigasyon takılacaksa tüm orta konsolun değişmesi gerekecek. Bununda normale göre daha masraflı olacağı açık. Kitapçığında zaten tip-a ve b olmak üzere iki panel tipi mevcut. tip-b de navigasyona ek olarak,ısıtmalı koltuk düğmeleri var ve gösterge paneli de değişik.

5. seniorr

seniorr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hakan SAĞLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    24-ERZİNCAN
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    arkadaşlar ben bu navigasyon konusunu hyundai servisi ile bir bir bağlantı halindeyim. navigasyon firmları ile sürekli bağlantı halindeler. yedek parçadaki arkadaş ile konuşmamda bir iki aya kadar getirteceklerini ve serviste kendilerinin takacaklarını söyledi. ve bana yaptıgı açıklamaya göre ise önemli olan sadece her çeşit multimedya takılacagı fakat asıl olan gögüste bulunan cd çaların oldugu bölümün parlak olan kısmının yapılması o olsa zaten sıkıntı kalmadıgını söyledi. ben taktırınca sizlere dönerim arkadaaşlar. gelince sizlerede yardıncı olurum. teşekkürler.

6. mathadore20

mathadore20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben de sormuştum: Eğer gelirse 2000 TL civarında olacağını söylediler. İnşallah böyle bir durum olmaz. Öyle olursa onun yerine arabama LCD TV alırım onun yerine :) https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

7. onurender

onurender Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben ix20'nin 1.4 benzinli seçeneğini almayı düşünüyorum aracı yakından da inceledim ama yakıt tüketimi 1,4 benzinli motorlarda nasıl acaba? bana kasanın ağırlığını o motor kaldırabilmek için bir hayli yakacak gibi geldi. bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim... şimdiden teşekkürler...

8. hkas

hkas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

1.4 motor ile 1.6 hemen hemen aynı yakıyor.7.2 lt. biri 7.4 diğeri.İmkanın varsa 1.6 al.Aralarında 5 bin lira fark var ama 1.6 motor,125 ps güç,açılır cam tavan,otomatik vites,cruse kontrol,elektronik klima,geri görüş kamerası,çelik jant v.s için kesinlikle değer.Yakıtın ilk zamanlarda 9-9.5 litre civarında olur.1.4 motorda ise 8 litre olur tahminimce.Çok yol yapıyorsan lpg şart zaten.Hangi marka aracı alırsan al bu değerlerin altında zor bulursun benzinlide.Ama inanın çok keyifli bir araç.
    Düzenleyen : hkas

9. onurender

onurender Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya batmandaki bayiide 2011 1.4 benzinli var. fiyatını da 40000 civarı söyleyince aklıma yattı aslında. sadece yakıta ilişkin soru işaretleri kaldı aklımda. yardımınız için teşekkürler ama ben o 1.4 motoru alırım gibime geliyor :)

10. ulasss

ulasss Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracı pazartesi aldım..1.6 otomatik..beyaz ..cam tavan...aslında 3008 düsünüyordum..1 aydır 2. eli sıfırı derken kafa patlatıyordum..sahibinden.com da 4 bin de 41 bin 2011 temmuz çıkışlı arabayı görünce gidip bakalım dedim hanıma..ve inanın kapılarını açmadan ,sürmeden 10 sn de el sıkıştık adamla..indirim istedim 2012 si 51.600 dedi adam..haklısın dedim ve aldım..bana herzaman zor gelen dönüş yolu (izmir soma 130-140km) bitmesin diye dua ettim..bukadar keyifli bir araba sürmedim...şimdiye kadar onlarca araç test etmiş birisi olarak bu araca kimse haksızlık etmesin arkadaşlar..41 verdim bu araba 51 i de kuruşuna kadar hak ediyor..
    Düzenleyen : ulasss

11. kunta kinte

kunta kinte Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ulasss hayırlı olsun..Arabanın keyfini çıkar..

Düzenleyen : kunta kinte

12. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alman mühendisler tarafından almanyada tasarlanması iyi birşey mi ? :)

13. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Era'nın sağ cam kaldırma anahtarı değişirken, bir tane ix20yi inceleme fırsatım oldu. Koltuk kavrama şekli, direksiyonu, vitese erişebilirlik vs. Herşey şehiriçi kullanım için düşünülmüş. Bence fiyat konusunda i20den fazla olması normal, çünkü i20den lüks bir araç.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

14. Schekip

Schekip Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Serkan Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    72-BATMAN
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    i20 olan aracımı uzun vadede ix20'ye yükseltmeyi düşünüyorum. Ama sonradan Auris ile ix20 arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir acaba...

Düzenleyen : Schekip

15. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Auris ve ix20'nin hangi motor tipini düşündüğünüzü söylerseniz daha rahat bi karşılaştırma yapılabilir. Benzin mi dizel mi gibi.

16. Schekip

Schekip Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Serkan Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    72-BATMAN
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Her ikisi içinde 1.4 dizel motorlara bakmayı düşünürüm.
    Konfor, yakıt ve güvenlik olarak genel bir fikir edinmek istiyorum.

17. raddan

raddan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ix 20 1,6 prime otomatik araç aldım her şeyiyle çok mükemmel herkese tavsiye ederim ama gelin görünki hyundai servisleri bence bu konuda çok yetersiz aracımın sağ cam fitilinde bir sıkıntı oldu servise götürdüm eski fitili yenisi gelene kadar onardılar yeni fitil geldiğinde beni aradılar iş seyahatinde olduğumu söyledim aradan 10 gün geçti servisi aradım parçayı başka bir araca kullandıklarını söylediler peki yenisini isteyin dediğimde aldığım cevap yeniden servise gelip parçayı yeniden tespit edeceklerini söylediler inanın çok şaşırdım daha 1000 km de bir araç için ne servis formu tutulmuş nede değişecek parçayı bilen var servise bir soru daha sordum aracımın 15000 bin km bakımı gelmeden 3000 de yağ ve yağ filtremi değiştirmek istediğimi kullanacakları yağı sordum 5x40 castrol yağ dediler bende onlara dedimki elinizde 5x40 castrol edge tam sentetik yağ varmı yok dediklerinde ben yağı kendim alıp size getirsem ücretiyle değiştirirmisiniz garanti bölümüne müşteri yağı kendi getirdi yağdan doğacak hasardan dolayı garanti kapsamına girmez diye not düşeceklermiş şimdi sadece şunu soruyorum onların kullanacağı yağdan aynı marka aynı numara ama çok daha kalitelisini kullanmak istemem suçmu araç için diyebileceğim hiç bir şey yok ama sadece servis tutumundan dolayı bir daha heralde hyundai araç almam eşime i20 düşünüyodum bu tutumdan sonra gidip toyota yaris aldım ve toyota servisinden çok mennun kaldık sadece servis yüzünden çok güzel bir araç olan ix 20 aracımdan inanın üzülerek söylüyorum soğudum

18. seniorr

seniorr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hakan SAĞLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    24-ERZİNCAN
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    selamlar öncelikle. sayın abim bu servis ler hep aynıymış demekki. ben hep aynı konuda müzderibim. bende bu yüzden sogudum kardeşim arbasınından ses geliyordu bütün arabayı nerdeyse dagıttılar. ses sadece antenden geliyormuş. bende ix20 aldım, arabaya diyecek hiç bir şeyim yok aksine çokta memnunum. servisler hep aynı abim yapacak pekte bir şey yok.

19. ergin

ergin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    m.ergin morgül
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    iki hafta önce getz imi satıp. bugün ix20 prem.benzinli otomati beyaz sipariş verdim.önümüzdeki hafta gelir herhalde.

Düzenleyen : ergin

20. hkas

hkas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırlı olsun,güzel arabadır.Alınca izlenimleinizi bekleriz.Kaç liraya oldu. Liste fiyatı yüksek çünkü.

Bu Sayfayı Paylaş