Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ix20

'İX20 Forum - Club' forumunda mordal tarafından 16 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    iyi diyorsun indirimde olur kasım-aralık gibi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

2. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ama adamlar 100 lira çakmışlar fiyatlar 47500 olmuş pirime

3. EMİN KÜÇÜKKELEŞ

EMİN KÜÇÜKKELEŞ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aldım arkadaşım seninde almanı tavsiye ederim otomatic var bende 1,6 benzinli fuul hyundaı öncede kullanıyordum o yüzden bu modeli bana dahada bi güzel geldi bulue dan daha iyi cip görünümlü binek araba gibi sanrufu filanda camlı tamamen havası bir başka geçerken herkesin gözü senin arabanın üzerinde nazar degecek diye korkuyorum valla resimlerini görmüşündür dememme gerek yok lpg taktırıp takdırmam konusunda tereddütlerim var ama ekonomik olarak sıkıntı olursa çaresiz olarak taktıracagız ısrarla tavsiye ederim

4. EMİN KÜÇÜKKELEŞ

Alınan Beğeniler:
    0
    bende seninle aynı model araç sahibiyim bende senin gibi gerçekten çok begendim lpg konusunda ne düşünüyorsun

5. seniorr

seniorr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hakan SAĞLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    24-ERZİNCAN
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    selam arkadaşlarım. ix20 yi mart ayında aldım. mart ayından bu taraf 7000 km devirdim. şunu diyebiirimki, piyasada bu özelliklere sahip arabayı almaya kalksanız 55000veya 60000 tl arası. çok konforlu çok rahat ve mart ayında ben 46500 tl almışken şu anda 47950 tl teslim fiyatı. şu nuda diyebilirimki yorumları okudum i20 ile alakası yok. bu raba ne jeep nede otomobil. ikisinin arasında bir model. yüksek oldugu içinde ben mesela her arabaya sığmam 190 cm boy 127 kg lık bir adamım, ama bu rabada çok çok rahatım. 2000 km yol yaptım durmadan diyebilirimki hiç yorgunluk hissetmedim. alacak arkadaşlar tavsiye ederim. sormak istediginiz ne varsa yanıtlaya bilirim. konfor, ataklık, hız, herşey var bu arabada. herkese selamlar.

6. hkas

hkas Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracım ix20 benzinli prime otomatik.Bluetooth Türkçe değil.Bunu Türkçe yapmak mümkün mü acaba.İx35' lerde Türkçe bildiğim kadarıyla.

7. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    ix35de ingilizce.

8. mathadore20

mathadore20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba, arkadaşlar. Ben de yaklaşık 1.5 aydır bu modelin sahibiyim. Sormak istedikleriniz olursa seve seve cevap vermeye çalışırım. Ancak tek kelime ile şunu söyleyebilirim: Bu araca binmek çok zevkli. Uzun uzun binmek için haftasonlarını iple çekiyorum. Artı, iç tasarım hayli kullanışlı ve geniş bir tasarıma sahip...

Düzenleyen : mathadore20

9. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  10. mustafaveli81

mustafaveli81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    S.a.

ARKADAŞLAR KM'DE NEKADAR YAKIYOR (DİZEL)

İÇERİYE RÜZGAR SESİ ALIYORMU

ARACI BU AY SONU ALMAYI DÜNÜYORUM

KULLANAN ARKADAŞLAR CEVAPLARSA SEVİNİRİM.

11. mathadore20

mathadore20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir miktar rüzgar sesi ve yol sesi alıyor. Ancak, yol düzgün ise, yani hani çakıl döküp üstüne zift döküyorlar ya, öyle bir yol değilse ses pek girmiyor. Ayrıca düşük vites -yüksek devirlerde dizel olması sebebi ile içeri bir miktar motor sesi alıyor. Şehir dışında 100km'de 5.3lt yaktı. Şehir içi 6.1lt civarında, aşağı yukarı değişiyor.

12. EMİN KÜÇÜKKELEŞ

Alınan Beğeniler:
    0
    ben aldım ban göre super ve zevkli bir araba kullanmak çok hoş ama zevk meselesi diyorlarya anlarsınız ben öncede hyundaı kullanıyordum İ30 almaya karar vermiştim.Ama İX20 görünce İ30 dan vazgeçtim bendeki fuul otomatik almanızı tavsiye ederim fiyat konusunda pahalı diyen arkadaşlara da nissan-chevrolet-toyota-kıa gibi araçlara mukayese ederek düşünsünler derim modelinin cazibi bence birde bu zevk meselesi ben verdiğim fiyatı hak ettiğini düşünüyorum.Dacıa almaktansa ucuzunda benim Hyundaı İX20 mim harika arkadaş

13. mustafaveli81

mustafaveli81 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Nasip olursa bu ay sonu bi aksilik olmazsa dizel 90 bg almayı planlıyorum.

Araç bayide yok.Ancak ay sonu gelecekmiş o yüzden ay sonu diyorum.

Hayırlısı İnşaallah....

14. i20Troy

i20Troy

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    N. Sultan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">Geçen gün iki aracı yan yana gördüm arada bariz fark var.. evet, i20 çok güzel araç ben çok memnunum, millet hasta oluyor.. hep yanıma gelip inceliyorlar soruyorlar vs.. ama ix20 gerçekten daha havalı dehşet bir araçhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">

15. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    i20 ile ix20 aynı sınıftamıymış https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

16. kurtuluş

kurtuluş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selamlar,
    i20 ile ix20 sınıf olarak farklı araçla arkadaşların söylediği gibi, artık hyundai isimlerde oynamaya başladı, ix20 matrix in daha iyi hale getirilerek düzenlendiği bir araç ve artık matrix üretimi de bitti, yani bu araç toyota verso,peugeot 3008, opel meriva -zafira sınıfına dahil oluyor birazda.benimde bundan sonraki düşündüğüm araç ta kendisi matrixim duymasın..kazasız sürüşler.

17. mathadore20

mathadore20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar, i20 ve ix20 tamamıyla farklı sınıf araçlar. ix20 donanımsal olarak sundukları bakımından da fiyatı bakımından da tasarım bakımından dai20'den ayrışan bir araç. Burada net olmamız gerekiyor. Ancak ix20, bir C-Max, bir 3008, bir Picanto değil. Çünkü onlar MPV, ix20 B-MPV sınıfında. Aslında bir nebze de diğerlerine nazaran bir alt gelir sınıfına hitabeden kompakt bir MPV. Diğer yandan, ix20'den performans beklemeyin. Öyle uçan kaçan bir araç değil. Aracın torku kağıt üstünde iyi ama atak bir araç değil. Hemen toparlayan cinsten değil. Ama rahat. Uzun yol sürüşleri de nispeten daha az yorucu. Durmadan 2 saatlik uyku ile 8 saat araç sürdüm. Hiç yorulmadım. Ama engebeli yollarda özelliklearacın arkasındaki yolcular hafif sallanıyor. Daha doğrusu sanırım ki aracın süspansiyonları hafif sert olduğu için biraz hoplatıyor. Teknik açıdan daha iyi yorum yapabilecek arkadaşlar olabilir. Ayrıca diğer MPVler'e nazaran kompakt olması ile birlikte uzun yol arabası. 4 kişilik bir ailenin 15 günlük eşyalarını-valizlerini vs. rahat rahat içine alıyor. O açıdan kullanışlı. Aracın yolcu kabini ise başka araçlara göre oldukça ferah. Girin içine farkı göreceksiniz. Ben yeni Focus'a bindikten sonra bu araca bindiğim için çok kolay idrak edebildim :) Ayrıca şoför açısından da yüksek bir görüş sağladığı için sürüş kolaylığı sağlıyor. Yine de vites kutusu hafif büyük gibi geldi. 5., 6. vitesler için biraz kolu fazla itiyorsunu sanki. Performans bekleyen bir insan olmadığım için, en azından gençliğin verdiği uçma-kaçma arzumun güvenli sürüş açısından da dizginlenmesi için ben bu aracı tercih ettim. Ama zaman zaman da bu 1.4 tonluk araç için keşke biraz daha motor donanımı yüksek olsaymış diyorum. Ama eşim halinden hayli memnun. Zaten sanırım ilk başta bayanlar bu araca tutuluyor, aracın içine binince... Özetle rahat konforlu bir araç. Güvenli de... Yakıt olarak daha önce yazdıklarımı revize etmek istiyorum. Araç rodajdan çıktı. Hızlı bir şekilde yakıt istikrarını yakalıyor. Ş. Dışı: 4,9lt/100km Ş. İçi: 5,3lt/100km Benim2 aylık deneyimlerim böyle. Farklı deneyimleri olan arkadaşlarda paylaşırsa mutlaka faydalı olur.

Düzenleyen : mathadore20

18. mathadore20

mathadore20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar, bir de ben bir soru sorayım. Bu modele uygun entegre bir navigasyon/dvd vs. cihazı var mıdır? Hani dokunmatik olanlardan. Yurtdışında orjinal Hyundai olanları vardır. Bir kaç yerde görmüştüm ama sanırım TR haritası vs. olmadığı için getirmediler. Farklı marka vs. var mıdır? Teşekkürler

19. seniorr

seniorr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hakan SAĞLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    24-ERZİNCAN
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    selam arkadaşlar, kardeşim bu araçta senin dediğin naigasyon dvd felan yok. ben bu işin peşine çok düştüm, distribütörüne kadar aradım bu araçları yurt dışı girişlerinde dahi yok. hatta navigasyoncuları aradım ix20 için daha bir iki ay daha beklemem gerektiğini söylediler. yani taktırmak isteseniz dahi yok anlıyacagınız. mathadore20 arkadaşımın söylediğine gelince. bazı konuları çok iyi anlatmışsın fakat bazılarına ise katılmıyorum. kalkış ve ataklık yönünden ele alacak olursak bence atak ve seri. yaklaşık olarak mart ayından beri kullanıcısıyım kalkışında ve gidişimde ataklıgında bir sıkıntı görmedim. bir çok araba sınıfını denedim ve sürdüm gerçektn çogu bunun yanında atarabası kalır. teşekkürler.https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

20. seniorr

seniorr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    hakan SAĞLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    24-ERZİNCAN
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    aklıma gelmişken arkadaşlar geçenlerde bir yerlerde okumuştum bu aracın tasarımı tamamen alman mühendisler tarafından almanyada tasarlanmıştır. o yazıyı bulursam sizlere gönderirim. teşekkürler.

Bu Sayfayı Paylaş