Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İX20 ile ilgili bilmek istediğiniz herşey.

'İX20 Forum - Club' forumunda seniorr tarafından 10 Mart 2014 tarihinde açılan konu

1. sicilyali005

sicilyali005 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    110
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    merhaba benım araba 2011 1.6 benzinli ix20 aracın motoru nedir aklıma takıldı ben 1.6 cvvt prime diye biliyorum fikri olan varmı

2. turgay8268

turgay8268 Guest

arkadas bu ikinci marsa basmada alma sorunu bendede var bilen yokmu birde hakikaten bu araci yeni aldim turkiye de tutmamis bi arac deniyo satarken sorun yasarmiyiz bilmiyorum ama can sıkıcı durum bir cok parcaciya soruyom arac tutmadi o yuzden yok filan deniyo bir baska biride i20 ve hyubdai modeli ve ww grub araclarindan daha donanimli iyi yapmissiniz diyo kaporta aksami bulmak sorun far bulmak sorun deniyo acikcasi moral bozucu parca sorunu varmi birde bu ikinci seferde marsin basmasi sorunu nedendir ilk marsta almamasi

3. turgay8268

turgay8268 Guest

aracim ix20 tek marsta almiyo ama ikinci marsta hemen calisiyor sebebi ne olabilir arac dizel bir ikinci konuda ne yaptimsa bluetooth baglantisini yapamadim tlfn araci gormuyo

4. turgay8268

turgay8268 Guest

merhaba arkadaslar ben aracimi satisa cikarttim buldugum bir evi almak istedigim icin uzulerekte olsa mecburum arac 2011 ix20 1.4 90 hp prime modeli full+full modeldir 47 bin km daha ve tum bakimlari sorunsuz yapilmistir ailede itina ile tek kisiden kullanilmis aractir zerre sorunu olmayan temiz otesi bir arac ilgilenen arkadaslar ulassinlar burdan arac istanbulda bahcelievlerde istedigim rakam 43.500 120 130 bin km araclara celik jantsiz olanlara hatta benzinlikere internetten bakin bu rakami hatta fazlasini yazanlar var pazarligim cuzide olsa vardir once uyesi oldugum forundaki ariadaslarimizdan birine gitsin diye buraya yazdim

5. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Aracınızı yeni almıştınız sanırım. Ani satma olayları hayli üzücü bir durum. Hayırlısı olsun.

6. turgay8268

turgay8268 Guest

malesef inanin daha ailemle kasti birkere binemedik ev isi cikinca malum ev daha onemli gerçekten muazzam temizlikte bir araç istiyorum ki buradan bir arkadaşa nasip olursa daha iyi

7. turgay8268

turgay8268 Guest

tam 1 hafta oldu Çalışan insan da olduğumuz için hava şartları da malum kar mar derken bir kere bile binmek nasip olmadı şimdi bu ev işi çıkınca acilen vermek durumundayım yani araca çocuklarımla ailenle bile bir defa olsun binemedim

8. turgay8268

turgay8268 Guest

arkadaslar bu aracin ix20 bu ayna ayarlama ve ayna kapama dugmeleri gece isiklimi yoksa afrika ampulmu patlak aynalari saga sola ayarlama tuslari ve ayna acip kapama dugmesinde isik yaniyomu gece

9. volkan0404

volkan0404 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Volkan ibiş
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    merhaba satmanıza uzuldum. sadece söför ayna dugmesinde aydınlatma var. onun disında hıcbır kapıdakı dugmelerde aydınlatma yok. bu arada mars sorunu yasamıssınız sanırsam. bende gecen ay mars motorunu degiştirdim arıza yapmıstı. suandada bazzen mars 2 sanıyeyı bulabılıyor. oysakı 1 sanıyenın altında calısması gerekmekte. nedenini bilmiyorum. direksiyon motoruda degişti eps. hepsi garantiden değişti.

10. sicilyali005

sicilyali005 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    110
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Direksiyon motoru ve eps neden değişti acaba nasıl bir sıkıntı vardı nasıl anlarsınız saygilar

11. volkan0404

volkan0404 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Volkan ibiş
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    Bilmiyorum ikiside aynı anda arıza yapti hem marş motor hemde eps. Mars motoru hemen değişti fakat eps için yurt disindan parça getirdiker.

12. sicilyali005

sicilyali005 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    110
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Arizalandigini nasıl anladiniz eps yı gostwrgede ışık falanmi yandı yoksa kullanırken mi tespit ettiniz

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş