Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim fakat çok uzun yıllardır hyundai kullanıcısıyım... Bir ay önce 2014 model ix 35 aldım ve tüp taktırmak istiyorum GDİ motorlara uyumlu lpg sistemleri nelerdir ve özellikle sıvı sistemlerden hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
2013 Kia Sportage Concept Plus Otomatik Vitesli 1.6 GDI Benzin araca MarJET marka Sıvı Sistem LPG taktırdım. Bursa NiRa Mühendislik 4250TL çok memnunum. Hiç benzin yakmadığı için aşırı ekonomik oldu, baya avantajlı
sportage almak istiyorum bende ama tereddütlerim var hyundai kalitesi göz önüne alınca kia nasıl bir tercih olur acaba ? Siz tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.
Kia ile Hyundai bazı modelleri zaten ortak. Sportage ve ix35 ise motor ve çoğu parçası aynı, fakat içinde başta tasarım olmak üzere bazı değişiklikler var. Ben memnunum, kalite konusunda da sıkıntı yok çok Şükür, sorunsuzca binilebilecek bir araç.
Ahmet Bey şehir içi şehir dışı ne yakıyor marjet.Birde bu sistem manifold delinerek ayrı enjektör mü kullanıyor yoksa benzin enjektörlerinden mi gazı motora püskürtüyor.