Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

işte bir expo

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda fenci tarafından 5 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kolonlar konusunda dogrusun diğer araçların orjınallerinden ii hakkını yemıyeyım cd çaları hepsiburadadan aldım suan indirimde navitech marka 699 tl ye aldım peşine taksit imkanıda var hosuma gitti artı olark aynı sitede geri kamerada vardı teyp desteklediği için onuda aldım ayna falan kullanmaya gerek kalmıyor park ederken.teyp dvd çalarlı dokunmatik ekranlı tv özelliği sd kart girişi var ön paneldeki düğmeye basınca monütör kayarak açılıyor al tarafta dvd ve sd kart girişleri görünüyor.teyp in montajını sanayide yaptırdım baya bi ugrastılar ama deydi aynısını satan bi bayi buldum 1200 tl son olur dediler ben aldıgım fiyatı söylemedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

2. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    gerçekten teyb çok hoşuma gitti çok güzelmiş birde açıkmamış halinin fotosunu koyabilirmisin güle güle kullan aracını.
    Düzenleyen : hayta38

3. Emre Ömür

Emre Ömür Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    öncelikle aracınız hayırlı olsun
    resimlere bakıyodumda sanki bi fark daha buldum resimde işaretlediğim yer expolarda siyah diğer modellerde gövde renginde.perdelerle birlikde siyah kapı direkleri daha hoş durmuş ayrıca şu perdeninde tam fiyatını anlayamadım 150 liralık ilan verilmiş 150 liraya serviste bulabilirmiyiz?

4. Oguzz

Oguzz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Bide kolçak rengi nasıl tam uymamış gibi.. Senin aracın içi bej rengimi ? kolçağın rengi nasıl gözüküyor

5. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet dogrusun emreonur kapı drekleri expolarda siyah hatta yan çıta arka bagaj kapagı tutma yeri , kapı kolları dikizler buralar hep siyah ben benimkinde boyattım ama kapı dreklerine dokunmadım siyah kalsa daha hos duracak diye düşündüm yoksa yaptırıken onuda yapalım dediler.sunu söylemek gerekirse expolar baya bi donanım olarak bos bir tek hidrolik dreksiyon 4 cam otomatik falan baska pek bisey yok hatta teyp bile yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

6. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kolçak rengi ton olarak biraz farklı gibi görünsede arabanın içinde onu fark etmiyosun üzerindeki deri kaplamanın rengi tam uyuyor yanları biraz kötü oda göze çarpmıyor ben fotoyu çekerken koltugu arkaya çekip yandan çektiğimden çok göze batıyor emin ol arabada iken herkez orjinaldenmi diye soruyor kesinlikle aklına takılmasın bütünlüğü bozmuyor.

7. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    balıkesirde serviste perde 150 tl bunu biliyorum ama diğer servislerde nedir bilemem çünkü malum serbest piyasa istedikleri fiyatı çekebiliyorlar ben serviste taktırdım cms cantları pazarlık yapa yapa en son söledikleri fiyatın yarısına taktırdım

8. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

9. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arabamın ilk aldığım halinide sizlerle paylaşmak istiyorum çok rezalettihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

10. polimer

polimer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kol dayama bana biraz boyu kısa geldi. Kolun sanki büyük kısmı boşlukta kalacakmış gibi geliyor. Kullanımı rahatmı. Yani sen memnunmusun.Montaj için vidalama yapılıyormu yoksa üsten oturtup bırakılıyormu.

11. Caner KIRNAK

Caner KIRNAK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kolçak hosuma gitmedi hem kısa hemde rengi aracın içindeki döşemelerle uyumlu değil ama araban harika olmus kazasın belasız kullan

12. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    masraf etmişsin ancak değmiş çok hoş olmuş araban güzel günlerde binersin inşallah.

sinyalli aynayı komple satın mı alıp boyattın, yoksa kapağı kestirip ışığı monte ettiler de öyle mi boyandı acaba??

13. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gerçekten bende çok beğendim özendimde şöyle keyifle istediğim gibi döşeyemeden eskittik arabayı...perdeler üç parça olarakmı geliyor yani sadece arkadaki üç camiçinmi?

14. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ya ben bu aynalara takıldımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    çift taraflı bantlamı yapışıyor ve ışıkların aktif olması için kablolar nereye ve nasıl bağlanıyor..

15. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    boyu kısa degil kolum sürekli üstünde araçtayken ve sunu söyliyeyim renk fotoda cok uyumsuz ve ötü cıkmıs aslında öyle bi durum yok yanlar hariç .üst deri kaplama koltuklarla aynı ısıktan deri parladıgından fotoda farklı gözüküyor .montaj sırasında vida takılııyor yoksa üstüne yuklenemezsin .ayrıca kolçak komple arkaya yaslanabiliyor içide geniş ıvır zıvır toplamak için.zaten era için yapılmiş baska araca uyacak bi kolçak degil .ben ilk basta baska bi kolcak almıstım ama olmadı yanlardan vidalananlardan su tüm araçlara uygun dediklerinden ama olmuyor.bu özel yapım kolcak düşünüyosanız hic terettüt etmeyin derim.

16. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tesekkürler insallah ...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

ayna komple era için ayrı satılıyor kapak üstüne geçme biçiminde satılıyor bir tek boyayıp monte ediyorlar üstüne.monte ederken görmedim ama herhalde çift taraflı bantla tutturuyorlar aynanın üzerine sanırım. baglantılarıda nası cektiklerini görmedim ama görünür bir yerden kablo geçmiyor.

17. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet perde üç takım olarak geliyor arka yan ve arka olarak .arka yanlarda 4 adet mentese var cam kenarlarına çift taraflı yapıstırıcı ile tututurup takıyosun arka tarafta cam kenarlarına bastırıp oturtuyosun cuk oturuyor.aslında arka yanlarada mentesesiz oturuyor ama saglıklı olmaz açıp kaparken düşer diye menteseli geliyor.aklınıza su gelebilir menteseler durmaz kopar diye ama hiç öyle diil kaya gibi her arabayı yıkadıgımda cıkartıp takıyorum daha hiç atmadı ve öyle kolay cıkmıyor.çıkartırken kösede minik bir ipi var ordan cekip önce bir köseyi sonra digerlerinden cekip alıyorsunuz.takarken de aynı işlemin tersi.sunu söyliyeyim uyduruk bi malzemeden yapılmamıs gayet saglam ve kaliteli bi perdeye 150 lira verilirmi diyo insan alırken ama gerçekten degiyor güzel sadece aracınız için üretilmiş bi ürün sonucta.

18. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Cevap için teşkkürler kazasız belasız inş.....

19. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ayrıntılı resim ve bilgi için teşekkürler
    araç gerçekten çok güzel olmuş
    kazasız günlerde kullanman dileğiyle..
    emeğine sağlık....

20. vetkopat10

vetkopat10 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben tesekkür ederim arkadaslar hepimize kazasız belasız sürüşler dileğiyle

biilgi paaylaştıkça güzeldir herkese teşekkürler .

aklıma takılan bişey var son bişey sormadan geçemiyecem
    şu alttaki aracin ön panjuruna tabiri cayizse dibim düştü https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif manyak güzel duruyor etrafında bundan gören yada internette gören bilen arkadaşlar varmıdır süper bişey https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Bu Sayfayı Paylaş