19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İstanbul İzmir arası en çok radar nerde

'Sohbet' forumunda rüçhanabi tarafından 28 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    işte orada beni bir kaç kez ameliyat etti memur kardeşler.olmaz
    ben yavaş gidiyorum falan dedim.peki o zaman deyip radar otosunu
    çağırdılar.içinde bilgisayar kaydından ekranda video kaydımı gösterdiler.
    yaklaşıyorum şöyle afili bir şekilde ve plakam yüzüm herşey net bir
    şekilde görünüyor ve altta km devamlı digital yazıyor.sustum tabii.

2. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

3. ozanylmz15

ozanylmz15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    pendik-kartal köprüsü arasında jetta ile 165 bastık gece 2 gibi :) bi polis otosunun yanından geçerken hızımızı 80 e kadar indirdik.. :D

4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Orada radar yok

5. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Radar tabelası koymak zorundalar yoksa ceza yazamazlar.go pilot dıkkat edıcek artık kacırmasın radar tabelasını istedeğin gibi bas sonra

6. rüçhanabi

rüçhanabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    istanbul-izmir-bodrum eylül başında gidip ay sonunda döndüm.radara falan yakalanmadım.arada selektör yapıp uyaran olunca hız kestim .fakat yolda büyük çalışmalar var .uzun süre sürat yapamıyorsunuz.düzlüklerin ardından gelen rampada bekliyeceği için, çevirip hesap kesen abiler,düzlüğe radarı konuşlandırıyorlar.yani düz gördüm hadi basayım bari dersen yanılırsın. bir de gerçekten meskun mahallerde yavaş gitmek lazım olmadık yerden aklına gelmeyecek araç çıkabiliyor.tarladan bmw fırlıyor . bir de laf aramızda 1.6 era güzel gidiyor.4gb flash içine bir sürü parça yükledim.ses düzeni tatmin edici geldi bana.bir tek manisayı geçerken kırmızı ışığı geç farkettim,bir fren koydum.bu şekilde abs testide yapmış oldum.ayağımın altında bir takırtı koptu erada tam çizgide durdu.bagaj olduğu için belki çok hoplama zıplama yaşamadım.aydın otoyolunda adet olduğu üzere km denedim.tamamdır.!..sağ dikiz aynasının köşesine doğru bir yerde ters esen rüzgarda ıslık sesi oldu iki kere. her zaman ve yüksek hızda olmadı anlamadım.yakıt sarfiyatına bakamadım.çünkü istikrarlı bir şekilde kullanmadım.yol uzun hep bas hep bas.yakacak tabi.ama 1600 motor farkı oluşmadı sarfiyatta çekindiğim gibi.4 le 5 le tırmanıyor ivmesi iyi ise yokuş tanımıyor.koltuk biraz daha yumuşak olursa daha rahat olurdu belki.eskihisar -topçular araba vapuruna yine fiat açısından lanet okudum.ayıptır ya 45 tl.yuh yani hersene gıcık oluyorum bu fiyat fazla. klima verimli çalışıyor şimdilik.ilerde lastikleri biraz daha yumuşak ve bir üst geniş taban yapmakta yarar olabilir.kısacası yaşayıp göreceğiz.selamlar.

Bu Sayfayı Paylaş