Hyundai Era aracım var 1 senedir. İşi bilen dürüst bir özel servis bulamadım. Araçla ilgili bir kaç sıkıntım var. Tavsiye edebileceğiniz yer var mı ? Sent from my iPhone using Tapatalk
merhaba forumda özel servis tavsiyesini özel mesajdan yapıyorlar ama arama kısmına yazarsanız belki eski mesajlara ulaşabilirsiniz ayrıca sorununuzuda bu kısımdan arartırsanız belk çözümünüde bulabilir siniz ana sayfada sağ üst tarafta arama yeri
geçen reklam yapan özel servis sahibi değilse ben bişey bilmiyorum işte bundan yasak özel servisler, hile hurda sanala bile yansıyor.
Esenyurt civarı Hundai Admire 1.5 anlayan usta lazım banada aracı yeni aldım ne yapılır ne edilir ve bilgim yok araç zor çalışıyor ısıtma bujileri mi arızalı cozemedim hayırlı günler
merhaba arkadaşlar, yeni bir hyundai kullanıcısıyım, arıza ışığı yandı. aracım(sonata 2010 dizel) yeni olmadığı için özel servis tavsiyesine ihtiyacım var. evim ve işime yakın maslak oto sanayi ve seyrantepe oto sanayide olursa memnun olurum. teşekkürler.
Maslak Hyundai ( https://maslak.hyundaiplaza.com.tr ) Plaza Serdar abiye gidin, yardımcı oluyor sağolsun. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
öncelikle hyundai'nin özel servisinin yok denecek kadar az olmasının nedeni markanın sorunsuzluğu ve zaten yetkili servis fiyatlarının (son dönem hariç, kur artışı vb.) diğer markalara göre uygun olması. aracınız kaç model? aracın ilk sahibi misiniz? yaşadığınız ses sorunu ile ilgil hangi yetkili servise gittiniz? size ne cevap verdiler? bu sorun aldığınız ilk günden beri var mıydı?
2014 elentra crdi erdemire gittim sesi egr arıza kaydı vermiş beyin ordandır dediler yani egr ses yaparmı bilemedim. yani sorunum şu diyelim araca 3 sonra bindiniz çaliştırdınız sorun yok çalişti gaza basınca kısa bir süre yani 2. 3 dk gaza basınca boru sesi gibi bir ses geliyor sonra düzeliyor hiçbirşey olmamiş gibi. sesi suhaksk kullanıcısı yüklemiş aynı ses bendekide ordan belki bakarsınız ben sesi yükleyemedim.