Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Iphone, Dan Anlayan Bi Bakabilirmi

'Bilgisayar / Teknoloji / Bilim / İnternet' forumunda azman tarafından 1 Mart 2016 tarihinde açılan konu

1. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Ahmet Abi,Anlatmaya çalıştığım bayinin iş güzarlığı.Benim bulunduğum şehirde de express servis yok.Benim bundan önceki telefonum İphone 4 S ti.Ve garantisinin bitmesine bir ay vardı.Telefoncu tanıdık bir kardeşimiz kendisi dedi gönderelim yenisi gelsin diye.
    Sonrasında İphone 6 yı Türkcell den faturaya ek olarak bir yıldan fazla oldu aldım.Her hangi bir sıkıntı olursa ne yapacağız dedim.Abi Türkcell bayilerinden birine ver senin yerine bizler gönderiyoruz.Herhangi bir ücret ödemeden.Şayet kullanıcı hatası varsa ve tamir olması gerekiyorsa ücret hakkında sizi bilgilendirilip tamir edilir dedi.Ama çoğu gönderdiğimiz telefonlar hep sıfırlanıp geliyor ama kesinlikle Jeilbreak Yapılmamış olması lazım dedi.

Bir hafta önce Anneme İphone 4 S aldım.Kendisinin okuma yazması yok.Yakın bir zaman da evde tek başına iken tansiyonu yükselmiş.Samsung un kapaklı telefonunu kullanıyordu Biz arıyorduk o da açıp konuşuyordu.
    Ona Siri yi kullanmasını öğrettim.Aramak istediği kişinin adını söylüyor siri de arıyor.
    Telefonu ikinci el aldım ve daha 1.5 yıl garantisi var.Sıkıntı çıkarsa getir abi hemen göndeririz zaten yenisini verirler yeterki garantisi olsun dedi telefoncu.
    Yani anlatmaya çalıştığım Bayinin amacının başka olması yada uğraşmak istememesi.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Düzeldi sanırım reset atınca saban bu saate pil oranım yüzde 91

Uğur K bunu beğendi.
  3. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Bu arada kiminde batarya şişmesi falan oluyormus ekranı kaldırıyormuş sararma falan onları direk değişim yapıyorlarmış birde haporlor konuşurken çok hafif karşı taraf konuşunca cızırtı yapıyormuş ve kronik sorunmuş ondada değişim varmış

4. İsa Akdoğan

İsa Akdoğan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    830
    Ad Soyad:
    İsa Akdoğan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Amerikan şirketleri müşterisine çok onem veriyor. Sadece Apple degil xerox gibi firmalarlada bir cok kez gorusme icerisinde oldum.
    Bu problemi yasadiginizda direk Apple a sikayette bulunmus olsaydiniz o firma buyuk sıkıntıya girmiş olacaktı siz de yeni telefonunuzla iciniz rahat bir şekilde yaşamaya devam edecektiniz. Servis elemanı uğraşmamak icin size 40 takla atmış.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş