Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İlk eralarla şimdikiler arasındaki 36 fark

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda motor tarafından 10 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Bahsettiğiniz transporter ticari araç ve yükleme bölümündeki vidanın kapağının olup olmaması arkadaki kolileri fazla etkilemese gerek.Erada bahsedilenler daha hayati parçalar(Servo,hararet göstergesi,aydınlatmalar vs.)

Bu konuda Assanın eline kimse su dökemez.Oyak-Renault ve Tofaş bile seyrediyodur ağızları açık vaziyette.Bu bizim bile aklımıza gelmedi diye.

2. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ticari araç diye şu olmasada olur diyemezsiniz,belki taşıdığım malları etkilemiyor ama bunlar göz zevkimi etkiliyor.ben o arabaya 55000 tl para veriyorum.Olmasada olur diyemem,ama Erayı 20000 tlye alıyoruz...

Hararet göstergesi start ve teamlerde ışık olarak diğerlerinde gösterge olarak konuluyordu zaten,servo dediğiniz eps direksiyon mart 2009daki bültenle tüm eralarınki değiştirilerek sorun artık bitti.Hatta bende satmadan önce değiştirttim.Aydınlatma derken kastınız torpido gözüyse hayati bişey göremiyorum ben bunda...Neyse..

Jant kapağı,kapı ftilinin rengi,bardaklık,torpido aydınlatması(transporterdede yok),çakmaklığın üzerindeki yazı,vites topuzunun rengi,bagaj halısının plastiği,ön plastik karlık v.s....

O zaman Neden bu tip şeyleri sorun ediyorsunuz?Bunlardamı hayati parça?

3. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Siz bu parçaları önemsemiyor olabilirsiniz.Ama belliki assan önemsiyor.Yoksa bırakırdı 2006 daki gibi üretmeye devam ederdi.

4. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Hayır kesinlikle önemsemiyor değilim.Bende sizler gibi tepkiliyim,sadece vw'ninde aynı haltı yaptığını söylüyorum.

Ama siz diyorsunuzki; "Senin aracın ticari araç parça eksiltselerde sorun değil önemsemeyin".....

Assanın ilgisizliğinden şikayetçi oluyorduk(bende dahil)ama 2 ay önce vw diyalogu aradım,cevap alamadım,biz sizi arayacağız dediler hala aramadılar...Doğuş otonun müşteri memnuniyeti assandanda beter...

5. veysel1

veysel1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar o zaman era alırken en fazla 2007 model almak gerekir diye düşünüyorum,bu malzeme çalma olayı select ve style modellerinde de varmı acaba.

6. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben 2005'te 0 Passat aldığımda yeni kasa Passat gelmek üzereydi. Ve 56.000 liralık aracı 41000'e aldım. Araç Exclusive donanım paketliydi. Ve koltuk ısıtmasından, hız sabitleyicisine kadar eklemişlerdi üzerine. Farkında olmadan başka donanım almış olbilirler ama benim bildiğim otomobil üreticileri özellikle yeni kasalara hep eklerler. Düşürmezler. Ben ilk defada Hyundai'de gördüm. Haaa başka firmalarda yapıyor ama dedim ya. Sizin farkına varmayacağınız çoğu şeyi alıyorlar. Sonuçta hepsi birbirinden beter işte. Yapacak bişey yok...

7. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Onlardada EPS sıkıntısı var. Yani şansınız yoksa bide onla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Ama donanım olarak en doluları 2007 olanlar bencede...

8. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru...

9. sarhanos

sarhanos Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    +1

10. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    benım aracımdan bahsediyor gibi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif 8 hava yastığı da cabası https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. enginis58

enginis58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    209
    Ad Soyad:
    engin öz
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra (2015-20XX) AD
    arkadaşlar ne olursa olsun Türk insanı öünde yeni olan her şeyi çdaha çok arzu eder 2009 era bence 1-0 önde bu sadece benim görüşüm selamlar..

12. şansal

şansal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çal hyundaı çal allahtsn teypten kurtarmış

Bu Sayfayı Paylaş