Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ilk Bakımdan...

'Bakım Günlükleri' forumunda KilecNasah tarafından 1 Ocak 2020 tarihinde açılan konu

1. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

haftasonu aldım port bagaj.

trophy 120cm taşıyıcıyı 500TLye aldım. port bagajı da sırf beyaz olsun diye modelini pek beğenmediğim birşey aldım. 350 litre 900lira. belki seneye daha iyi bir modele geçerim.

taşıyıcı aluminyum, rengi siyah. aluminyum renkli olan da vardı ama ben siyahı tercih ettim. siyah plastiklerle uyumlu oldu.

bu hafta aracımın konusunu açınca resimleri paylaşırım.

KilecNasah bunu beğendi.
  2. KilecNasah

KilecNasah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    690
    Ad Soyad:
    Hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben 120 cm olanı izmitte imalatçısından daha pahalıya almıştım :) tropy gerçekten kaliteli bir bar taşıyıcıymış. Ben de aldığım perflex marka bagajı pek beğenmedim lakin hem kilit sistemi hem de hacim olarak daha iyisi yoktu maalesef. Bu işin piri thule fakat onlar da ciddi anlamda pahalılar.

Halil bunu beğendi.
  3. Hürkal

Hürkal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    69
    Ad Soyad:
    HRKL Özgür
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hayırlı olsun. Ben de almayı düşünüyorum ve daha şık görünsün diye tavan barı ile birlikte alabilirim ancak bu sefer de yükleme işi zorlaşacak iyice yükseleceği için. Tavan barı ile birlikte kullanmak boşuna masraf mı olur, emin olamadım. Size gereksiz geldiği için mi tercih etmediniz?

Ayrıca uğultunun sebeplerinden biri de kapı fitilinin bir miktar sıyrılmak zorunda kalması nedeniyle bu kısım olabilir mi?

4. KilecNasah

KilecNasah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    690
    Ad Soyad:
    Hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Tavan barı bizim i20'lerde yok direk ara atkı ile bağlamak zorunda kalıyoruz. Tavan barına sıfır oluyor ara atkı tavan barı kullanılan araçlarda.

Uğultunun en büyük sebeplerinden birisi altına rüzgar alması. Karşıdan rüzgarı direk yemesi, bir de boşken daha fazla uğultu yapıyor. Bugün yaptığım alışveriş yüzünden çocuk arabası vs yukarıya koydum dolu olduğunda daha az uğultu yapıyor.

Hürkal bunu beğendi.
  5. KilecNasah

KilecNasah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    690
    Ad Soyad:
    Hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    Bugün alakargayı tampon ve farın değişmesi için sanayiye bıraktım. Sağ çamurlukta da ufak bir düzeltme işlemi yapılacak. Parçalar orijinal olsun, yapan usta temiz işçilik yapsın falan derken 2 ay kadar zaman geçmiş üzerinden. Nasipse cuma ya da cumartesi kavuşacağız kendisine.

Bu Sayfayı Paylaş