Arkadaşlar , 10.000 km doldu , ilk bakımı bugün yaptırdım ve ücreti 0 TL.Servisin söylediğine göre 2012 ocak ayından önce satılan blue'lar için ilk üç yağ değişimi ücretsiz yapılıyor.
burada önemli olan sonrası..bu bakım tablosunun son sayfasında 10 binde bir yağ değişimi 20 binde periyodik bakım yazıyor..şimdi siz yılda 15 bin yapıyorsanız, 10 bin i görünce yağ değişimi..yıl bitti ama km dolmadı..5 bin sonra tekrar bakıma sokup hem yağ hemde normal bakım mı yapılacak..blue dizel alacaklar bunu iyi öğrensin..3 yağ bakımı çok çabuk geçer..(5 yıl baktıracaksınız servise garanti için) bu da gösteriyor ki yılda 20 bin i geçmiyorsanız blue dizel almak mantık değilaşk evliliği oluyor..benzinli blue ve dizel blue arasında ki bakım farkı çok.. araç fiyatıda cabası.. http://www.hyundai.com.tr/HyundaPeriyodik_Bakim_Subat.pdf Düzenleyen : mdx78
arkadaşlar bu hafta sevise gidecem ilk akım için 15000 km dolmadı 1 ci sene doldu aracım benzinli 4200 km bakım ne kadar tutar bezinli blue kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum
yağ ücreti alınmıyor zaten,çok cuzi bir fiyata yaptırırsınız.filtre parası tutsa tutsa 80-100 lira oda en fazla maximum yani
arkadaşlar bugün hyundai ekol plazada 15000 km bakımını yaptırdım mecburen 1 yıl doldu aracım 4200 km şu an sadece 35 tl hava filtrsi parası verdim polen filitrsini degiştirmedim yag ve filitre degişti fren ayarları yapıldı genel bir kontrol yapıldı aracıma ve teslim edildi mutlu bir şekilde servisten ayrıldım
kimse yağ değişimi bedeva diye araç alamazki önemli olan aracın özellilkleri ve beklentileriniz beklentiler ile fiyatın buşuştuğu noktada satış/alış olur yani aracı alırsınız. ücretsiz yağ değişimi jest bence blue iyi araç parasını hakediyor bence
Aracı 2011 de 2012 model olarak aldım ilk 3 yağ değişimi ücretsiz ve 30 TL tuttu Hava filtresi o da..