Merhabalar, herkese hayırlı güzel günler dilerim. Yıllar boyu çalıştım hayallerimde hep bir Elantra sahibi olmak vardı, çok şükür oldum. İnşallah sizler daha iyilerine sahip olursunuz. Octavia 1.0 hybrid yakıt bakımından daha iyi olduğu için onu düşünüyordum fakat bir yandan da hayalimdeki aracı almak istiyordum iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama mutluyum. Aracım 1.6 elite makyajlı kasa Elantra LPG taktırmayı düşünüyorum yılda ortalama 20.000 km süreceğimi düşünüyorum. Sizce LPG takmak ne kadar mantıklı? Hangi markaları önerirsiniz? Ayrıca Adana’da yaşayan varsa nerede taktırmamı önerirsiniz? Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.
Ben BRC taktırdım gayet memnunum çok güzel tuketimi var aracım 2017 model. Sizin araç 8 enjektörlü model araca özel kitleri var taktirirken dikkat edin
30 bin kmdir prins kullanan biri olarak Prins öneririm. Yazılım ve kit bakımından bu işin piri Prins'tir. Lakin fiyat farkı çoksa BRC de tercih edilir.
Teşekkür ederim, sürekli arıza veriyor vs tarzı şeyler söylüyorlar tamirci ile uğraşmak istemiyorum ondan dolayı çekiniyorum
Aslında ben de prins istiyorum da brc ve lovato bir sürü bilgilendirici video/reklam yapmış youtube da. Prins hakkında en ufak bilgilendirici bir şey yok, elantra ile uyumu nasıl hiç bir şey bulamıyorum ondan folayı sormak istedim
Aracınız klasik mpi motor olduğu için zaten lpgye oldukça uyumlu ve uzun yıllar sorun çıkarmayacak bir motora sahip dolayısıyla düzgün bir montaj ve doğru kitle sorun yaşamamanız gerekiyor. Prins cephesinde aracınıza Technomax Plus veya Silverline öneririm, Silverline üst düzey serisidir ancak Technomax Plus bile zaten hayli yeterli gelecektir. Technomax ile BRC comfort un enjektörleri aynıdır ikisini de gemini üretiyor, bu enjektörler hem sessiz hem 200 bin km ye kadar ömür vadettiği söyleniyor hem de 170 hp araçlara kadar uygundur. BRC comfort daha ekonomik maliyetli olur, bakımı ucuz olur ve ustası boldur. En kalitelisi olsun kaygınız yoksa iyi bir seçim olur. BRC nin platinum serisi de var bu seri uzun ömrüyle ortaya çıkıyor, daha çok taksiler kullanıyor ve memnun olduklarını duymuştum. Prins pahalı kaldığı için BRC yanında çok satmıyor olabilir ancak avrupada ciddi bir üne sahip, ben de hem kitlerinin özelliklerinden dolayı hem de kalitesine güvendiğimden dolayı tercih etmiştim. Çok önemli olmamakla birlikte, Prins’in bakımları 20 binde birdir ancak filtre maliyeti diğer markalara göre 4-5 kat daha pahalı olduğu için haliyle benzer fiyatlara geliyor.