İlk arabama yazlık lastik alacam arkadaşlar. Bu konuda tecrübem yok. Lastikçim sitesini gördüm oradan alıp anlaşmalı noktalardan taktırmam mantıklı olurmu yoksa herhangi bir lastikçiye gidip yazlık lastik mi taktırayım nasıl bir yol izlemem gerek tavsiye istiyorum. Hangisi maliyet olarak daha uygun olur. Marka tavsiyeside yaparsanız memnun olurum. 175-70-r13 Hyundai accent 98 model lx manuel
Netten hesaplı bulabilirsiniz ancak onun da kargo süreci var , anlaşmalı noktası var da ücretsiz balans montaj yapıyorsa tercih edebilirsiniz. Ben yakın zamanda Lassa yazlık lastik almıştım şehirdeki lastikçiden balans montaj magazadan , eskileri de belli bir ücret vermiştim. Fiyatlar çok çabuk değişiyor hele birde petrole zam geldikçe hamamde ve nakliye etkili oluyor. Beklemem diyorsanız bir kaç lastikçiden fiyat al ayağında yaptır. Normal lastik için : Lassa , Falken ve Petlas gibi bir şey seçebilirsin. Michelin , Hankook , Conti , Bridgeston pahalıya gelir.
Anlaşmalı yerler ücretli takma balans depolama gibi seçenekler var ücretleri yazıyor sitede lastik anlaşmalı noktaya gönderiliyor randevu ile uygun zamanda gidip takılıyormuş benim merak ettiğim laktikçi bana çok abartı fiyat verir mi birde lastik tarihi en fazla kaç olmalı
Hocam internette daha uygun oluyor fakat taktirmayla ayniya geliyor. Hangi marka alacaksaniz bayisini internetten arayip fiyat alin. Nakitle kredi karti fark ediyor. Internetten cikma bakin diyecegim ama daha yolunuz var gibi o is için. Bu arada kislik yazlik ayri kullanacaksaniz onun yerine dort mevsim tavsiye ederim. Hankook kinery 4s tavsiye ederim.
Yaz kış ayrı almayı düşünüyorum marka olarak hankook düşünüyorum lastiği lastikçiden alırsam sadece lastik ücretimi ödüyorum sökme takma balans ayarı için ücret isteniyor mu
İnternetten biraz ucuz oluyor ama alip lastikçi ye götürünce çokta bir fark kalmıyor. Dört lastiğe takması balansi bin liradan aşağı istemezler en iyisi bayiden görüp tarihlerini kontrol ederek almak
Lastikçim 4 adet yaz lastik tanesi 2323 tl 4 adet (9292 tl) - (2026 tarihli) sökme takma anlaşmalı bayi (balans dahil) 1080 tl. Ne dersiniz tavsiye eder misiniz Laufenn G Fit EQ+ LK41 175/70R13 82T
işte ben de onu demek istedim anlaşıldı mı bilmiyorum. hocam anlaşmalı lastikçi güzergah uyacak mı size? gidin bayiye mis gibi. orda sökme takma da ücretsiz olur.
Hocam goodyear continenal vs. öneririm lastik işi şakaya gelmez pttavm den uyguna bulmuştum güncel tarihli 2-3 güne gelmişti mahalledeki lastikçi balans + değişim 800 tl idi Ankarada
Tavsiyeniz için teşekkür ederim ama bu lastik markaları pahalı uygun fiyat marka öneriniz olursa buyrun
Hocam uygun fiyatlı dediginiz lastiklerin kauçuk oranı fazla oluyor dişleri kullanılır durumda iken Lastik 2 senede çatlıyor ve sertleşiyor ucuz lastikler böyle
Uygun bulduğum sitede 4 adet olmadığı için alamadım diğer yerlerdede pahalıydı. laufenn siparişi verdim Hankook yan ürünüymüş bütçem bune yetti anlaşmalı yerden takma hizmetide aldım umarım hayırlısı olur benim için
laufenn güzel lastik getz aracımda kullanıyorum yanak kısımları yumuşak bu yüzden diğer lastiklere göre konforlu michelinlere benzetiyorum yol tutuşu da normal bir sürücü için fazlasıyla yeterli.