Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ılgınc bır soru ıle tekrar merhaba

'Accent Forum - Club' forumunda sea_demon tarafından 9 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

karışım derken yakıt - hava karışımından bahsediyorum, bu durumda aşırı yakıt sarfiyatı olur, hangi yakıtı kullanıyorsanız makineye bağlanıp onla ilgili ayar yapılması gerekiyor

2. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anladım ustad o sorun buyuk ayar olayı yanı bendekı sıralı sıstem gazın sevısı bayısı yok buralarda o yuzden ayar yaptıramıyorum aslında forumda bır konu acmak lazım 1.3 mpı arac lpg de sehır ıcı 50 tl lık gazla kac km gıder sehır ıcı ne kadar sehırdısı ne yakar :) hocam dıyorum ustad bılgılerınızden faydalanmak ve tecrube edınmek ıcın dıyorum kızmayın benım arac normalde sehır ıcı km de kac lıra yakar

3. Misafir

Misafir Guest

Aman estafurullah neden kızayım...şehir içi trafik durumunu bilmiyorum tabi ama ortalama çok dur kalk yapıyorsan 10 - 11L cıvarı, akıcı bir trafikte de 9 - 10L cıvarı normaldir, uzun yoldada 6.5 - 7L cıvarı yakar...

4. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sayın forum arkadaslarım 50 tl lık lpg ıle arac 25 lt gaz aldım sehır ıcı sehır dısı yol yaptım aracı sehır ıcı ve dısı bır haftadır kullanıyorum ve 270 km bındım ve gaz bıttı bu durum hakkındakı yorumlarınız nedır yakıs durumu nasıl sızce arac 1.3 mpı cokmu yakmıs yoksa durum ıımı saygılar fıkırlerınızı beklıyorum

5. accent2002

accent2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    30
    Ad Soyad:
    orhan levent
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    merhabalar geçen hafta bende aracımı yan şekilde biryere park ettim ve bir daha çalıştıramadım.depomda benzin azdı yani işin özü benzin gitmiyor.düze çıktım ve bir sorun olmadı tekrar aynı şekil aracı park ettim yine çalışmadı.ben bu olayı kafaya taktım ve gittim aracıma benzin aldım aynı yere geldim birdaha çalışmamazlık etmedi.benzin azaldığı için yapmıştır senınkide.ilk çalışmada benzinle çalıştığı için benzin gelmeyince hiç çalışmıyor.

6. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne sacma olay bu durum alla alla bugun aracta yenı sorun olustu sag on tekerın hemen arkasından azcık ılerı gıdıp frene basınca gıcır gıcır sdesler gelıyor anı seyı gerı vıtestede yapıyor bıraz hızlanıp frene basınca gıcır gıcır lastıkcıye gottım lastıkte sorun yok sasedenmı gelır bu ses ne yapıcam ne edıcem bılgı...

7. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    x desing pejo 206 hdi kullandım 7 ay. çeyrek deponun altında rampaya kafa aşağı çekince sabah çalışmıyodu kaputtan pompa vasıtasıyla hava alıp öle çalıştırıyodum :)

8. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sag on tarafta on lastıgın arkasından gıcır gıcır sesler gelıyor ne yapıcaz anlamadım

9. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sase gıcırdamasına yorum yokmu

10. varan

varan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracın altını vurdunuzmu hiç?

11. escetins

escetins Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bir abimizin çocuğu gitmiş enjeksiyonlu samara almış tabi üzerinde ise eski tip tek nokta lpg sistemi mevcut. 10tl gaz alıyor bir kaç yere gidiyor ve araç bir yerde stop ediyor. bizim akıllı durmadan marşa basıyor aküyü de bitiriyor. ama gazın bittiğinden bi haber. ve arabayı oaraya kilitleyip gecenin bir yarısı taksi tutup eve geliyor sabahta usta alıp aracın yanına gidiyorlar. bizim akıllı benzin yada lpg.nin bittiğinden bahsetmiyor ustada epeyce uğraşıyor ve sonunda fark ediyor yaw sen buna hiç mi benzin yada lpg almadın depolar tam takır kuru bakır. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

12. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    :) benzın ve gaz konusunda sorun yok aracın altını vurmadım ustadlar sag on tekerın arka kısımlarından gelıyor on sagda oturanın ayaklarının altından :) bugun servıs acıksa gıdıcem :)

13. sea_demon

sea_demon Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sevgılı forum arkadaslarım aracın altından gelen sesın sebebını buldum aracın altına bakmak ıcın kanala gırdım aracın salıncagı fena sekılde bır yere carpmıs ve uc kısmı fena yamulmus ve aracımı surten sahıs oyle bır surtmus kı altta sag taraf depo dahıl surtmus depo ıce gocmus ıyıkı delınmemıs cok sukur anlıycagınız aracınızı kımseye emanet etmeyınn hemde kansızlara asla emanet etmeyın hocam altını surttun gel bı soyle ya haber ver dımı gavurmuyuz bız neyse salıncagı degıstırcez masraf ne olur bılgısı olan kardesım varmı saygılar

Bu Sayfayı Paylaş