Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İlandaki Getz alınır mı ?

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda esensee tarafından 9 Şubat 2015 tarihinde açılan konu

1. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Temiz araba ilanda bile fazla durmuyor. Daha 20 gün önce kendi getzimi sattim. 2006 VGT model 99 binde 25 bin liraya. 7 yıl boyunca getz sahibi oldum ve elimden 3 getz geldi geçti. makyajli kasa getz alacaksaniz muhakkak abs olmasina ozen gösterin çünkü artıları gercekten değerlidir.

2. iayhan

iayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    ihsan ayhan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ilanda ki araba gerçekten dediği gibiyse ver 19.5 veriyorsa al vermiyorsa da 19.75 ver ama daha fazla kesinlikle çıkma. hayırlı olsun

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
  4. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben az istiyorum o zaman erkan sence ?

5. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Ben 30000 lira da verselerde asla satamam şu an piyasada getz muadili araç yok gözümde. Anca alıştık birbirimize. Hadi satsam yeni birşeyler alsam benim yeni arabaya herşeyiyle alışmam nerden baksam en az 2-3 sene, yeni araçlardaki eps direksiyon, çevreci motor tipleri, kronik arızayla rahatsız olma ihtimali, yeni vites aralıklarına alışmak vs. bir sürü oryantasyon süreci, alışmak sevmekten zor. Ben kullandığım arabayla sürerken et tırnak gibi olanlardanım, yeni arabayla ilk 10000km yolu ihtiyar kamyon şöförü gibi gidiyorum, sürücü koltuğunu direksiyon yüksekliği gibi şeyleri bile yarım saatte ayarlıyorum ayarı başkası tarafından bir bozulsun kafamdan kaynar sular iniyor.

kolay bakım, beygir gücü, ağırlık, boyut, tercih edebildiğim segment türü, pratik klasik mekanik aksam olarak bu tipten bir araç çıkmıyor artık. Binilemeyecek kadar eskisin her yerinden ses gelsin :) o zaman piyasası 20 ise 8 e 10 a veririz gider:) satarken eskidiğini söyleriz, keşke ikinci el pazarı böyle olsa. İkinci el satılmaz piyasa durgunlaşır vergiler ucuzlardı ikinci eli sıklıkla geri dönüşüme verirdik, sıfır fiyatları düşerdi. Ama alıp satıyorlar alıp satıyorlar yahu muayenesi geldi diye ağır bakım masrafı geldi diye 3 senede bir araba satılırsa:)

getz in ikinci eli olur 25000 lira:)

6. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kardeşimin Getzini Ispartadan almıştık, satan kişiyle sohbet etmiştik. İllallah ettim millete bunun normal getz olmadığını anlatmaktan. Sunroof sonradanmi actirdiniz, orta konsolu vb yerleri neden gümüş rengine boyattiniz vb seyleri izah etmekten usanmisti. Yani kisaca bazen bulunan yere göre arabayi satmak zor oluyor ne kadar temiz olsada ;)

Bu Sayfayı Paylaş