19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İkinci el alırken GERÇEKTEN ÇOK DİKKAT!!!

'Sohbet' forumunda mmt.88 tarafından 27 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    birde dıştan select görünümlü, içeriye bakıyon klima manuel, bu araç expo modellerden olabilir mi acaba, gerçi dağılmış gibi bir araç
    önü kromlu, içi tek renk olan 2010 modellerde ön farlarda turuncu reflektör oolmuyor, sanırım bunun önü dağılmış, çıkma parçalarla toplamışlar anlaşılani airbag içinde benzer bir durum var gibi

2. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    89
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    önden kazalı olduğu bariz belli.1 far kararmış diğeri değişmiş gibi daha temiz.tamponla far birleşim yerleri açıklığı farklı.sağ taraf biraz daha ayrık.reflektör olayı dğru beyaz olması gerekiyo ama sarı.direksiyon değişmiş.ya da göbeği.belki de orjinal olan direksiyon göbeğidr.sonuçta utanmadan 19000 km yazıp 25 bin küsür para yazmışlar.o paraya dağılmış dizel alacağıma sıfır benzinli alırım.

3. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    motor Lambasıda yanıyor :D:D:D

4. muraty15

muraty15 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Murat y.
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Sonata (1999-2005) EF
    Merhaba,
    Kesinlikle dikkatli olmak gerekiyor.
    Bir konu daha var ki, maalesef işin ticaretine soyunmuş ama meslekleri başka olan kişilerin sahibinden.com'da cirit atması.
    Bir süredir sahibinden.com'da ilanları araştıyorum, özellikle de son kullancısından arıyorum yani en az 2-3 yıllık ruhsat sahibinden.
    Hangi aracı beğendimse, al-sat'çı (ayakçı diyenler de var), onlar çıkıyor. Aracı aldıkları gibi ilana koymuşlar. Açık açık soruyorum zaten, ya yeğenlerinin yada amcalarından almışlar vs.. direk eliyorum tabi.
    Çünkü örnekle açıklayacağım, 14'e alıp 19 bin tl ilan koymuş, bazen bu rakamı 21 yapmış bazen 17 yapmış. Geçen görüştüm biriyle, ilan fiyatı 21, bana 16 bine'e bıraktı Nissan Maxima aracı.
    Hali ile bu olunca, gördüğüm fiyatlardan 3-4 bin tl aşağıya teklif etmek psikolojik bir durum olacak :)
    İyice kafam karıştı.

En iyisi aracı almadan mutlaka bir ekspertize sokmak ve kesinlikle, 2-3 yıllık ruhsat sahibinden almak!

Bu Sayfayı Paylaş