Herkese iyi akşamlar, nasip olursa yeni bir araç almayı planlıyoruz. Hyundai i40'lara baktım bugün biraz ve piyasada çok fazla görmediğimden dolayı ikinci elde aracın durumunu, kronik sorunu varsa nedir bunları öğrenmek istiyorum. Cevap veren herkese teşekkürler...
Araç tutmadı Türkiye'de aslında güzel araç yakıt dışında.2. El fiyatında çok uygun tutulmadığı için Sent from my iPad using Tapatalk
Geçenlerde ben de biraz bakindim öylesine 1.6 benzinlilerin fiyatı sınıfına gore uygun geldi. Ancak ikinci elinin zayıf olusu, piyasada çok az olması ayni fiyat aralığındaki avensisleri daha cazip gösterdi gözüme
1 yıldır i40 kullanıyorum. artıları ve eksileri hakkında bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Merhaba; Gerçekten araç Türkiye'de bizim NF kasalar kadar bile yok. Geçen gün gördüm trafikte, güzel araç. 1 yıldır kullanan biri olarak görüşlerinizi öğrenmeyi çok isterim. Mesela yakıtı gerçekten yüksek mi?
1 hafta oldu alalı. şehir dışı 90 sabit hızda 6lt. yi geçmiyor. şehir içi 8-9lt. ortalama 7lt. civarı. gaza basarsan tüketim artıyor. benzin için diyorum, lpg yok. araç dolu ve tatminkar. bilinmediği için piyasası yok, zaten dizeli dahil 130-150 civarı bişey satılmış. ancak binici için çok ideal...