Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i30 Yol tutuş ve konfor hakkında bilgi

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda S-R-D-R tarafından 5 Eylül 2013 tarihinde açılan konu

1. Y.Kayhan

Y.Kayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    Y. Kayhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Aracınız hayırlı olsun kazanız belasız kullanın inşallah.

2. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Hayirli olsun araciniz. Osram nb takin xenon kadar tatmin eder

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

3. hakancolp

hakancolp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Hakan Çolpan
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    İyi günler.benim aracım dizel. aklınızda hiç soru işareti kalmadan gönül rahatlığıyla bineceğinizi garanti ederim. Ben aracı sert kullanmayı virajlarda zorlamayı fazlasıyla severim ve araçtaki en büyük beklentim çukurlardan geçişin yumuşaklığı, aracın ses yalıtımıdır. Araca bu konuların hepsinde güvenebilirsiniz. benim aracım 1450 kilo ki motor gücüyle kasa uyumu bence mükemmel çekiş gücünüz yüksekken yani turbo devredeyken viraja girmeye ürkeceğiniz süratlerde dahi size çok iyi cevaplar veriyor gerçekten. Ben çok sert kullanmama rağmen daha esp yi devreye sokamadım öyle söyleyeyim. Aracın tavanını camlarını açsanız bile içerde motor sesi duymanız neredeyse imkansız ses sadece motor soğukken çok düşük devirlerde yada rölantide var oda çok az. Fakat otobanda vb 150-160 km tarzı süratlerde ne bir rüzgar sesi ne yol sesi ne de motor içerde rahatlıkla sohbet edebilir keyifle müzik dinleyebilirsiniz sessizlik açısından golf ün en büyük rakibidir ki golf 7 dizel otomatikte kullanıyorum golf ün kalitesi ortada ona laf eden yalan söyler:) fakat i 30 golfün en ciddi rakibidir ve performans açısından bir golfün uzun yolda i30 u yakalama gibi bir durumu yoktur:) süspansiyonlara gelince ise daha beni rahatsız edecek bir alt takım sesi hiç duymadım çukurlardan geçişlerim sarsıntısız ve yumuşak kısacası düşünmeden i30 a karar verin derim...

Yardımcı olabildiysem sevinirim saygılar.

Bu Sayfayı Paylaş