Merhaba arkadaşlar , sıfır i30 neden satışta yok acaba detaylı olarak bilen var mı ? 4 aydır listede yok .
I-30 - I-40 bunlar turkıyede cok tutulmadı. hatta enteresan olan 2.elde bıle bu nedenle sabıt bır fıyatta kalmış olmaları. Aynı sınıftakı bır cok arabadan ıyı olmasına ragmen arz talep egrısı. Bakınız I20, elantra,blue adamlar takır takır satıyor.
Satış stratejisi. Hyundai-Kıa I30 ile Ceed aynı segment, I30 u cilaladıklarında Ceed satışı düşüyor. Ceed i cilalayınca I30 satışı I20 ile Rio aynı segmen. Rionun sedan ve sw vardır. i20 de yoktur. Elantra ile CERATO aynı segment 2003-2006 arası elantra ile cerato pazarlanmış ancak gerekli çizgi oluşmamış. Elantra durdurulup CERATO ile 2007 2009- 2009 -2011 arası denenmiş. sonra Cerato kesilip Elantra 2012 ile türkiye ye girmiş. 2016-17 ye kadar Elantra imaj yenileme ile satılmış. Sonra tekrar Yeni kasa Cerato piyasa gömülmüş , bu defa elantra yenilenmemiş. Şahsi fikrim, Yakında CEED bombayı patlatır
Zamanında ceed mı polomu clıo 4 mu dıye dusunen adamlardık. Herkes derdı ceed alma elınde kalır satamazsın dıye. O gun aldıgım polo bugun 45-46 ederken dusundugum ceed 55lerden asagı temızı yok.. Ben her halukarda ev alırken satardım belkı ama bızım mılletımızın alısılmıslıklar dısındakı seylere hıc mı hıc gelesı yok. Evet belkı clıo , vw hızlı satar ama kıa-hyundaı de hızlı ve deger kaybetmeden satılan arabalar.
i30 lar dizelde patlama yapti. atmosferik motor.benzinliyi de bilen aliyor. i30.mu elantra mi blue mu diye cok gidip geldim. elantra 2. elde i30 dan daha agir gidiyor ama elantra da elantra yani. hala gordukce icim ciz eder. i30 neden tercihim.oldu. fiyat gorundugu gibi dusuk degil, hep yuksek swyrediyor. daha spor gorunum oldugundan kullanici yas ortlamasi 25-50 bagaj hacmi 2-3 kisilik aile icin gorunum vw albenisi harika ariza orani duzenli bakimlarda dusuk. sert suspansiyonu ve spor kullanimi sayesinde yolda sert hamlelerde cogu zaman sizi sasirtir. benzinde kullanimda 3000 d/dk dan sonra da cildirmaya baslar. ilginc , cekici zevkli kullanimi olan bir arac anlamak icin zamana ihtiyaci var. 2018 agustos ta en hararetli zamanda 2009 134000 de 43500 e alduligim aracin 144000 de ortalama fiyati 45 46 araliginda. agir gidiyor ama deger kaybetmiyor. ACCENT MİLENYUMLARİ da millet anlayana kadar cok zaman gecti. keza elantra larda da hala kimse anlayamiyor. ogrenecekler...
Ben son kasa i30 ları hiç beğenmemiştim son kasa elantraları da bir önceki kasalardan daha çirkin buluyorum. Yanlış hatırlamıyorsam o sıralan VW den tasarımcı almışlardı ki elantranın içi leon'un içiyle neredeyse birebir aynı. Bence en büyük yanlışı burada yaptılar.Sokaklarda hala bir önceki kasa i30 ve bir önceki kasa elantra son kasalarından açık ara çok geziyor. Tabii biz bu arabayı çirkin yaptık satmayalım dediklerini düşünmüyorum altında illa kendilerince bir fikirleri vardır.
Nerede eski kasa i30 tasarımı, ilk çıktığında adeta zamnın ötesindeydi, iddialı bir o kadar da başarlıydı bunu satışlarıyla da gösterdi. Sonra yenisi çıktı, o eski halinden eser yoktu, etliye sütlüye karışmayan sade bir tasarımla sunuldu, üzerine döviz kuru da patlayınca fiyatı aldı başını gitti. Ülkemizde sedan araçlar daha çok seviliyor özellikle C sınıfında HB'ler için pazar çok dar. Pazarın en çok satanı zaten sabit 1.Golf 2.Leon. 2018'de Golf 8.707 Leon 6.099 adet satarken listenin üçüncü sırasındaki Bmw 1 serisi 2.137 adet satmış yani listenin üçüncü sırasındaki ile ilk ikinin arasında bile adeta uçurum var. i30 ise 803 adet ile son sıralarda, arkasından da 319 adet ile Ceed geliyor. Ceed 2018'in son aylarında satışta değildi bunu da ekleyelim.
i30 makyajlandi ama makyajli hali dahi getirilmiyor. Cunku 2018 yilinda toplam satisi 803 adet. Tum dunya pazarinda karsilastirildigi rakibi Golf ise 2018 yilinda ulkemizde 8697 adet satmis. Oysa SMART paketli bir i30 , bircok rakibinden basarili bana göre...
Suru psikolojisi malsef dunyanin her yerinde isler. Bizde daha farklidir. i30 ile 306 kiyaslansa i30 , 306 nin icinden gecer( donanim vw teknik dayaniklik) 306 ile wv kiyaslansa wv icinden gecer. leon ile golf zaten ayni grup skoda da karsiligi yok. Herkwzde bir saplanti var. Alman ekolu, Ancak farkedemekdikleri konu su, evet alman celigi daha tok, mukavemetli yapilanma guven duygusu. hepsi var. euroncap testine gelince 5 yildizi hepsi aliyor. sonucta: hepsi ayni isi yapiyor. lakin almanlar ve fransizlar (yerli uretimnharic) satarkende geciriyor, parcada da geciriyor. Hyundai Kia gurubu icin su slalom testini izlerseniz honda hayat onda ile sm5 samsung+renault Sanirim testte olan ya fluence yada lagune Hyindai sonata 2007 model teknolojiyi nasil yemisler izleyin https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Renault_Samsung_SM5
Bizim kurumdan bir arkadaş da 2 gün önce 0 Honda jazz full paket 110 bin TL ye (kredili olarak sanırım 140 bin lira civarına geldi) aldı. İ20 al parça ve serviste daha uygun dememe rağmen ikna edemedim. Bir de 4 ileri tam otomatiği bizim başka bir Hyundai i30 aracı olan arkadaş biraz yerince hepten vazgeçti. Gerçi o fiyatlara çıktıktan sonra ben 1.0 tgdi dct elite i20 yi tercih ederdim. Servis fiyatları canını yakmaya başladığı zaman anlar beni diye düşünüyorum. Yanlış bilmiyorsam Honda servis fiyatları biraz pahalı bizim markaya göre. Elantra için geçen hafta periyodik bakımı polen filtresi hariç 500 liraya yaptırdım. Diğer markalara kıyasla ben Hyundai servis fiyatlarının makul seviyede olduğunu düşünüyorum.
Yeni i30'un tasarımı gerçekten çok kötü yıllardır golf aynı kasayı kullanıyor, Hyundai tutulmuş olan o kasayı makyajlayip satması gerekiyordu bence, ben yolda yeni i30'u çok nadir gördüm. Keza yeni i20'nin tasarımıda gerçekten berbat o güzelim arka far grubunu nasıl saçma yapabiliriz diye kafa yormuş tasarımcıları sanırsam. Gerçi şu an yeni çıkan çoğu aracın tasarımı kötü Ford focus mesela yumurta gibi olmuş. Bir tek Kia ceed'in tasarımını beğendim. Peugeot ta güzel yapmaya başladı