Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i30 mu Era mı?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda formator tarafından 29 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. orient

orient Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i30 la ilgili olarak artıları eksileri www.i30club.org adresinide incelemenizde fayda var.

2. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar,aracımızın değerini bilelim.Geçen arkadaşımın işyeri arabasıyla biraz gezdik.Araç yeni kasa Ford Focus.Biz burada okadar tartışıyoruz ama koskoca Ford'un da sorunları az değil.Bende 2007 full era var.Bozuk yollarda alt takımdan ses geliyordu,sonunda hallettiler bu sorunu.Neyse araçla ilgili izlenimi anlatayım:Araç 2008 Dizel Focus.Araçta işçilik era dan düşük,biraz kontrol ederseniz çok açık görürsünüz.Motor sesi içeriye daha gürültülü geliyor.Bizi era da gaza yüklendik mi turbo sesi gelir,fısss diye.Focus ta böyle birşey yok.En mutlu olduğum nokta şuydu:Bizim araçta 140 km hızlara çıkınca rüzgar sesi alıyordu araç.Fakat Focus ta 100 km yi geçince hem yol sesi hemde rüzgar sesi içeri dolmaya başladı.Ayrıca tekerlekler yeni Michelin takılmıştı.Aracın güzel yönleride var tabi.Kasa ağır,güzel.Cd çaları ve göstergeleri hoş.(İzlenim tamamen objektif anlatılmıştır)

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ikinci el değerine bence fazla kafayı takmayın..era yı alırsınızbir bakmışsınız seneye kasa değişmiş anında fiyat buyuk oranda düşer..hangi aracın hangi modelini alırsanız alın mutlaka zarar edeceksiniz..

4. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    henüz aracımı teslim almış değilim ancak son sattığım lada samaradan sonra bana çok konforlu geleceğinden eminim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şahsen i30 tavsiye ederim bende sıcak bakıyorum bu arabaya

6. orient

orient Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    hiç bir şekilde kıyaslanamaz. her ikisinide kullandığımdan söylüyorum. bir kere sınıf farkı var aralarında.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Düzenleyen : orient

7. TayyEra

TayyEra Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım tüm topici okumadım, i30 hakkında atıp tutmayayım, bütçen uygunsa bak tabi, era 8 aydır çok iyi bir iş yaptıgımı hatırlatıyor. Kesinlikle pişman etmiyor. Başta önyargıyla baktım, ama öyle olmadığını şimdi çok iyi görüyorum.

8. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Era mı i30 mu? soru mu bu ya. Kıyaslanmaz era i30 ile. ikiside ayrı dünyaların araçaları.

9. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bende 1.4 team abs era var ve hiç bi yerinden ses gelmiyor.
    bana soracak olursan i30 al sebebi c sınıfı oluşu.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

10. ardacenk

ardacenk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İ-30 2008(2007 sonu)model dizel vardı bende 430.000 km yaptım.Serviste motorunu rektefiye ettirdim.45.000 km daha yaptım aslında dahada gidecekti ama İ-30CV ile değiştirmek istedim.Ve şu an 26.000 km'de 2010 model i30cv 1.6 115 hp dizel mode esp sr var.

Aynı zamadan eranın dizel ve style modeli mevcut bizde şu an 180.000 km'de herhangi bir sorun yaratmadı hiç masraf açmadı.Gayet güzel erayıda çok beğeniyorum....Her ikiside olabilir yani tercih sizin...

11. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    kardeş merak ettim acaba ne işle meşgulsunuz?
    taksici falan mı?
    onca yolu bu kadar kısa sürede nerde yaptınız gerçekten merak ettim

Bu Sayfayı Paylaş