Arkadaşlar oğlumu dersaneden almak için 10 dakikalığına bırakıp dörtlüleri yakıp karşıdan marketten nir şey alıp çıktım bir mobilya şirketine ait kamyonet sıkışık dar aradan geçerim diye krom kapı koluna sürtmüş Allah tan kapttada bi hasar yok ama kapı kolu çizilmiş Bunun için. Ne önerirsiniz
Geçmiş olsun , kromdaki çizikleri bir yere kadar , krom parlatma macunları var tüpte ( diş macunu gibi) ondan alıp bir pamukla ovalıyacaksınız. Daha derin kısmına polisaj makinesi bile kullanılır. Tercih size kalmış. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Krom boya diye bir şey yok , krom rengi boya denilen grinin değişik tonlarında silver boya , bir parçaya yapılacak kaplama ile krom yapılır , o da kendine has aşamaları olan bir işlemdir. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam düşüncenize saygım var ama yanlış yönlendirmeye de gerek yok , silver sprey boya krom değildir , krom ancak kromdur , o sprey boya krom üstünde sırıtır. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlış ve eksik yazdım. Logonun kendi boyasını da düşündüm. Eski iç kapı kolunda böyle bir şeye ihtiyacım olabilirdi. Şu an gerek kalmadı.