Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ30 İlk Kalkıştı Gaz Yememe Sorunu

'Arıza Tespit Bölümü' forumunda Eylber tarafından 14 Mart 2026 19:46 tarihinde açılan konu

1. Eylber

Eylber Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mert
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Arkadaşlar merhaba, 2014 Dizel otomatik İ30 aracım var , ilk sahibiyim ,son 1 yıldır neredeyse, şöyle bir durum var aracımda ,ilk çalıştırmada bazen geç marş alıyor ,mesela Hava 3 derece şak diye marşı alıyor hava 15 derece geç marş alıyor ,bazen ilk çalıştırmada devir dalgalanması oluyor,en can sıkıcısıda ilk kalkıştı gazı köklememe rağmen araç çok yavaş bir şekilde hareket ediyor 3-4 saniye sonra fırlıyor ve sonrasında sorun yok, hele çok hafifte olsa yokuşsa o ilk kalkıştı eyvah eyvah,bazen araç sanki gitmiyor ,ama bazende ne güzel yağ gibi akıyor diyorum ,işin can sıkıcı yani bunlar bazen oluyor bazen olmuyor hiç belli değil , bir tanıdığı götürdüm dumanla test yaptı acaba bir yerden havamı alıyor diye sorun yok ,sürekli yapmaya başladığında geleceksin diyorlar birde enjektörcüye bir göster dedi,tespit edememek çok kötü bir şey gerçekten olabilecek bütün sensörler temizlendi)bunu yaşayan oldumu acaba, şimdiden teşekkürler
    (Böyle bir konu bulamadım forumda inş doğru yere açmışımdır konuyu .)

Bu Sayfayı Paylaş