Merhaba arkadaşlar aracım 2017 i30 crdi otomatik vites 30 bin bakımı için servise götürdüm. Aracım birinci viteste çok nadirde olsa arada titreme yapıyordu bunu sevise bildirdim servis çift kavrama setinin değişmesi lazım dedi bunu. İçinde 14 bin TL masraf çıkarttı bana siz değerli arkadaşların bu konu ile ilgili fikirlerini almak istedim
Valla fiyat normal gibi, dışarıda yaptırsaniz en iyi ihtimalle 10-12 civarı olur sanırım, parça fiyatı 9-10bin civarı, iş işçilik filan... servis yapması bence en garanti ve temiz iş olur.
Değerli yorumunuz için tşk ederim. Bende serviste yaptırma taraftarıyım dediğiniz gibi daha temiz iş olur. Bu sorunu yaptırmasam ne gibi sorun çıkartır ve yaptırmak şartmıdır konuya vakıf değilim sizin düşünceniz nedir. Şimdiden teşekkürler
Kendi eski aracım servisteyken ikame araç vermişlerdi, Elantra dizel dct, onda da aynı durum vardı, özellikle 2.vites ciddi kaciriyordu, bazen boşa devirleniyordu, geçişler özellikle vites düşürürken ciddi sarsıntılıydı, zamanla daha ciddi sorunlar olabilir, şanzıman hepten hasar görürse masraf çok çok artar, değiştirmek tek çözüm gibi görünüyor.
Çok nadir olduğunu yazmışsınız. Hiç dokunmayın derim nadir olan bir sorun için eğer ki garanti dahilinde yapılmıyorsa
Sürekli yapmıyor ama birinci viteste titreme yaptığı oluyor ayrıca yokuş kalkışlarda yaptı birkaç defa
Garantisi 2 ay önce bitti. 30 binde nasıl oluyorsa birinci viteste arada titreme yapıyor yapıp yapmama konusunda kararsızım. Daha sonra büyük arıza çıkartırım diye endişe ediyorum
Bence hem kilometresinin düşük olmasından hemde garantinin 2 ay önce bitmiş olmasından dolayı siz hyundai genel merkezi arayıp kayıt oluşturun, garanti kapsamından değerlendirilmesi konusunda. Büyük ihtimal yardımcı olacaklardır.
ben olsam verilen fiyata yaptırırım. kavrama aşınan bir parça, şimdi bitmese 100-150 bin arası kesin bitecek. bir de servisin taktıkları iyileştirilmiş parçalar oluyor.
Değerli yorumun için tşk ederim. Servisin taktıkları iyileştirilmiş parçalar dediğiniz çıkma mı sıfır değil mi anlamadım.