Arkadaşlar 2012 i20 sense 1.2 var. Üzerine biraz koyup daha konforlu araç almak istiyorum. Bi arkadaş ile gorusuryorim 1.6 crdi 2012 mode plus ile takas yapıcaz. Arabada değişen yok. Sağ tarafta boya var ama 170binde araç. 4.5tl fark ödeyeceğim anlaşırsak. Kmden kaynaklı bisey olur mu ? Acil bilginize ihtiyacım var.
Km yüksek geldi gözüme. Heleli yaşına göre başka araçlara yönelmeye çalış Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araba muhtemelen rent a car veya şirket aracıdır diye düşünüyorum, öyle yerler arabanın bakımına pek özen göstermiyor, öyle olmasa da 170 bin km biraz yüksek gibi geldi bana. Bence en güzeli arabanızı satıp, sıcak parayla accent blue alın.. Bu karışık ortamda da gerçi araba satıp yeni araba bulmak da riskli, 2. el araba piyasası yüksek yıl başından sonra iyice yükselecek gibi geliyor bana.
maceraya hiç gerek yok. Bir de üste para verip macera yaşamak bence gereksiz. Km yüksek. Pişman olmayın sonra.
Aynen Öyle arkadaşlar maceraya gerek yok. Piyasa allak bullak. Teşekkür ederim değerli bilgileriniz için
accent blue i20 den daha mı konforluymuş? hatchback i sat sedanı al muhabbeti normal kullanıcı için pek büyük bir konfor değişikliği olmaz bence