Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 ye kolçak

'İ20 Forum - Club' forumunda kkoray tarafından 2 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. can01

can01 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    can oguzoglu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    benim aracımda orjinal olarak var koltugun kendisine monteli olarak ama diyer aracımızda yoktu piyasadan en iyisi ni alallım dedik ve 250 tl gibi iyi bir rakkam bayılarak birtane konsolun en arkasındaki bardaklıga oturtulup monte edildi ama ilk sorun şu oldu kolcagın yüksekligi sabit oldugu icin koltuk yükseltildiginde tamamen kullanım dışı kalıyor 2 ci sorunsa sadece endibinden 4 adet vidayla tutturulan pilastik bir parca oldugu icin kazayla üstüne hafif abanırsanız kırılmaması içten bile degil 3 sorun bir müdet sonra ses yapmaya başliyo :) benim kendi aracımdakinde hicbir poreblem yok cünkü koltuga monte oldugu için koltukla beraber kalkıyo ve koltuk gövdesine demir iskeletle bagkı oldugu icin abana biliyosunuz kırılma riski yok ses yapma riskide yok ha bunun kötü yanı da şu ic hazne yok yani sadece kol dayama yukarda bir arkadasımız döşemeciye yaptırdım demiş bencede 50 veya 100 vereceginize 150 verin dösemeciye orjinal gibi yaptırma imkanı varsa ona yaptırın

2. landscaperr

landscaperr Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Sikinti olmaz ben kullaniyorum oldukca saglam.. sonucta uzerine cikmayacaz kolumuzu koycaz...

Bu Sayfayı Paylaş