Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ20 ses izolasyonu

'İ20 Forum - Club' forumunda Asel Kaan Efe tarafından 24 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. Kararsız biri

Kararsız biri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ömer Çağdaş
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    i20 Active 1.0T (2016-201x)
    Bu konuyu güncellemek istiyorum. Aracım 2013 i20 ve tekerlek sesi ve içeri gelen motor ve rüzgar sesinden çok rahatsızım. Yalıtım yaptıranlar olmuş nerde yaptırdınız ne kadara mal oldu yazabilir misiniz?

Tavsiyesi olanlar da lütfen eksik etmesin.

2. Hakan90

Hakan90 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    132
    Ad Soyad:
    Hakan Gürbüz
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 CRDİ (2008-2014)
    Kimi modellerde motor kaputunca keçe bulunmuyor bu da motor sesini olduğu gibi içeri veriyor. Abim de dizel i20 team var bnde dizel i20 troy mode var, onda kaput keçesi yok ve içeriye acayip ses alıyor bende kaput keçesi var ve kışın bile pek rahatsız olmuyorum.

3. ozgurcan333666

ozgurcan333666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    348
    Ad Soyad:
    ozcan cem
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yeni i20 dizel cok memnunum motor sesi piyasadaki en sessiz arac bence.... Yalniz farkettigim bir sey var petlas kis lastigi ustundeki michellin yaz lastigin den daha az ses yapiyor... Degistirince anladim... yalniz arkadasin da dedigi gibi motor alti keceyi deneyin bariz fark edeceksiniz... 250 300 e bulabilirsiniz sanirim orjinalini.... İlk oradan baslayin bence.... Ben dizele bindigimi farketmiyorum bile piyasadaki cogu benzinliden daha sessiz olduguna garanti veririm

SM-A810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Kararsız biri

Kararsız biri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ömer Çağdaş
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    i20 Active 1.0T (2016-201x)
    Motor altı keçesi zaten var orijinal keçe. Bu araç motor sesinden ziyade tekerlek sesi çok alıyor 140 li hizlarda giderken içerde uğultu gürültü ciddi anlamda fazla oluyor. Desibel ölçümlerine göre 2013 i20 76 db gibi değerlerde 120 li hızlarda. Yeni i20 bu konuda çok iyi 68 db değerlerinde. Arabamı seviyorum ama sırf bu yalıtım yetersizliği yüzünden yeni i20 ye ya da başka bir araca geçebilirim.

Bu Sayfayı Paylaş