Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 Mi I30 Mu Tucson Mu?

'İ20 Forum - Club' forumunda Yussuf tarafından 4 Temmuz 2016 tarihinde açılan konu

1. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Bende merak ettim bu kadar para hangi meslek kazanıyor acaba doktor desek arabayla bu kadar gezecek vakit bulamaz, heralde işi arabayla aynı benim gibi....
    Yoksa senede 40 bin zevkine gezmek en az 10 bintl yakıt + bakım masrafı

2. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Kilometre bazı kişiler için önemli olabilir. İlla ki arabayı değiştireceğim diyorsanız, yıl sonu kampanyalarını bekleyip Elantra dizel almanızı öneririm alırken de 3 yıl sınırsız km garantisini seçerdim. Böylece en azından istediğim km'yi yapıp servis garantili konumunda olurdum.

Aslında Tucson'da da aynı şekilde garanti söz konusu, başta onu önerecektim fakat işin içine LPG girme ihtimali var, o yüzden LPG'den dolayı garanti dışı olma durumu riskini almazdım. LPG ile ilgili olarak Hyundai'nin kendi sitesinde şöyle bir bilgi var:

LPG Kullanımı
    • Hyundai'nin onay vermediği LPG sisteminin araca takılması neticesinde motor, egzoz ve yakıt sistemi tamamen garanti dışında bırakılır.
    • Hyundai'nin onay vermediği LPG sisteminin montajından dolayı araçta oluşabilicek LPG sistemi ile ilgili olası (yakıt kaçağı, yangın, elektriksel arıza vb.) arızalardan Hyundai Assan sorumlu değildir.
    Kaynak: www.hyundai.com

3. Yussuf

Yussuf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Yusuf TORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Arkadaşlar sadece araçlar hakkında fikirlerinizi merak ettim, durumum hakkındaki eleştiren hatta dalga geçen arkadaşlar üzdü. Ben dediğiniz ya da düşündüğünüz kadar zengin değilim bir öğretmenim sadece ve ailemle ilgili sağlık durumundan ötürü çalıştığım yerle 150 km mesafem var bu km o yüzden.
    Neyse fikrini yazan tüm arkadaşlara teşekkürler...

VVadam bunu beğendi.
  4. VVadam

VVadam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    402
    Ad Soyad:
    Yusuf Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Opel
    Konu zaten maddi durumunu özetlemek için değil tavsiye için açılmış.Yani bazen elimizdeki şeylerden sıkılır degistiririz.Ve km arabanın hızı ustundeki çizik sebep oluverir :)
    Hocam size alternatif Corolla da tavsiye edebilirim. kaliteli araçtır.Toyota da yatırım yapıyor.Tucsondan ucuz sportage tavsiye edilir.Ona da tüplü binilir.Kardes firma sonuçta Tucson fiyatının da gösterdiği gibi kalitelidir sportage a göre ama bana göre alınabilir arac.ix35 de aynı şekilde tamamen.Veya HB devam ederim derseniz renault clio
    olabilir.Renault da yatırım yapiyor.Vw grubunda yatırım yok gibi bildigim kadarıyla ama o grupta suv olarak ben onermem.Hb olarak leon a bakabilirsiniz.Rapid güzel araç.cok yayarak ve kahve muhabbeti gibi öneri verdim ama fiyat aralığını bilmediğim için sadece hb suv lara ekstra öneri ekledim.Az yakan araç zaten lpgli araçtır hocam(tabiki v8e tüp takarak değil) ya da 1.6 ve öncesi dizel :)

Sportage Ve ix35 için çok fazla kullanan var.Koreciyseniz ki buradasınız ideal araçlar.Ama sıvı lpg ile.Motoru bozar vs gibi durumlar denir olmuştur da ama olmayan da var.O kısmı iyi araştırın
    Lpgde dünya km gidenler var o araçlarla.
    Clio için 0.9 turbo alınir.1.5 dci zaten efsanedir.1.2si ucuz zaten hem yakıyor hem gitmiyor .Lpg ile binilir benzinli olanlara.Renoda sorun olmaz çok.
    Rapid icin 1.2 benzinlisini kullandım motoru hariç memnun kaldım.Kiralikti.1.2 benzin hariç bakabilirsiniz.Bagaji falan geniştir.
    Leon Tdi aynı şekilde
    BMW 116 alınabilir.Ben bmw yi memur için dusunemezdim ama o kasası fikrimi değiştirdi.yanlis anlamayin ben de öğretmenim :) Az yakiyor.Premium araç.fiyatlari da uçuk değil bence bmw icin.Temiz bulursanız sanayiye ugramazsiniz.Otomatikmen parça vs masrafı da inşallah olmaz.A rkadan çekişli olması tam genç aile babası arabası.Arada yanlarim sonra hanımı çocuğu alırım giderim dercesine ':)

Hb kasaları i20 kullandığınız için öneriyorum. artısını eskisini siz de gayet bilirsiniz.

Son düzenleme: 7 Temmuz 2016
    Köksal ve Yussuf bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş