Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 kapı kolu, yan ayna boyanması

'İ20 Forum - Club' forumunda ccomen tarafından 2 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

1. clupi20

clupi20 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    ömer kavak
    onları kaplamak için sökmek lazim yaa hazır krom kapaklar var onları kaplayıp yada boyayıp yapıstırabilirsin

2. kaptandoktor

kaptandoktor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Günay GÖK
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Kia
    gg ve sahibinden comda kapı kolları için krom kaplama bulabildim fakat aynalar için krom kaplama bulamadım. internetten alabileceğim herhangi biyer biliyormusunuz?

3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,216
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    İ20 aracımı 2013 de sıfır aldım , şu ana kadar aksesuara 2.500 tl civarı harcama yapmışım ( jant+mügen cam rüz.+24 cm çubuk anten+kapı eşikleri , bağaj kapağı altı,4 kapı kolu krom ( hepsi omsa)+özel renk tasarımlı araca özel dikim kılıf+ araca özel kolçak+ navi , araç kamerası vs. Vs. Bir tek ayna kapak kromunu bulamamıştım , derken bir gün Mersin sokakların park etmiş bir Era gördüm krom ayna kapağı yapmışlar baktım da , bir araca bir aksesuar ancak bu kadar mı yakışmaz ve sırıtır tabi bana göre , bana kalırsa paranız boşa gitmesin sonradan eminim söktürüp atacaksınız bende bu düşüncelerle gövde rengine ( mercan beyaz ) boyattım sizde krom ayna kapağı aramayın Türkiye de yok , Çin ve Hindistan dan sipariş verirsen belki ama biraz sorunlu bu siparişlerin ulaşması İngiltere deki tanıdığımı aradım söyledim , kendisi oto aksesuarcıya varınca beni aradı dükkancı aracın şasi nosunu istemiş verdim adam : bu araç Türk yapımı bizdeki akaesuarların hiç biri uymaz bizdeki ingiliz standardına tabii demiş yinede siz bilirsiniz.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

4. NuhUgur

NuhUgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    nuh ugur
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 CRDİ (2008-2014)
    Merhabalar, bendede i20 Jump var. Ayna ve kapı kollarının gövde rengi beyaz olması taraftarıyım. yaptırmak istiyorum servisa fiyatı nedir bilen varmı ? İstanbuldayım.

5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,216
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Ben servise ilk aynaları boyatmak için gitti , kapaklar bizde kalı 1 hafta gibi belki sıkıştırırsak 3 gün kalır 150 tl dediler kapı kollarını sormadım zaten krom kaplı sizde bir danışınız servise göre zaman ve fiyat değişebilir ben servisten ayrıldım ve sanayide avrupa araba ( bmw , yıldız vs) kaporta boyacısı buldum iki ayna kapağını çıkardı ve ben oradayken zehirli astar dedikleri astar katı attılar sonra boyayı yapmışlar ertesi günü taktılar 24 saat desek doğru olur ve 75 Tl vermiştim , sizde dışarı giderseniz iki ayna ve 4 kapı kolunu250 tl gibi yaptırabilirsiniz gibi geldi bana.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

6. dikizaynası

dikizaynası Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    ahmet
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    kapı kollarını sökerekmi boyuyorlar acaba eğer öyleyse gerek yok gibi ama ayna kapakları olabilir gibi

Bu Sayfayı Paylaş