Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 Genel Paylaşım

'İ20 Forum - Club' forumunda TuAF2007 tarafından 9 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    o siyah taralı bölgeye yapıştırısanız okumaz siyah taralı bölgenin hemen altına yapıştırınki net okusun genelini görüyorum o siyah taralı bölgeye yapıştırıyorlar sonra diyorlarki bu okumuyor hep kaçak görünüyor diyolar içinde çip li mekanizma var onu görmesi lazım siz riske etmeyin taralı bölgegin altına yapıştırınki bi sorun cıkmasın

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

arkadaşlar merhaba,
    babama araç bakıyoruz i20 dizel tercih etti fakat bu jump ile sense arasında ne gibi fark var led far ve navigasyon haricinde kullananlardan bilgi almak istedim. hangisini önerirsiniz?

3. i87

i87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    avni balaban
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    bende i20 alarak aranıza katıldım :)
    kış lastiği almak istiyorum ama üzerinde 185/60/15 lastik var ve zor bulunan bi numara.
    ne tavsiye edersiniz?

4. grl1903

grl1903 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Güral Büyükcan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    öncelikle hoşgeldiniz, kış lastiği olarak geçen ay Lassa snoways aldım. iki haftada bir kartalkaya'ya giden insanım henüz zincir takmadım :) çok memnunum. zaten taksici arkadaşların önerdiği marka kötü olmaz diye düşünüyordum yanılmamışım.

5. Muhendis_06

Muhendis_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Hakan IRMAK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Bende bu cumartesi Lassa snoways era + aldım. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sonuçta Türkiyede üretiliyor ve Türkiye şartlarına uyum sağlayacak ilk sıradaki lastik.

6. Matematiksel

Matematiksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mehmet Matematiksel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Sense tercih edilmeli bence. Lüks gibi görünen donanımlara alışınca daha çok zevk alıyorsunuz.
    1- navigasyon olması üstelik igo olması. Harita güncelleyebilmek.
    2- Bluetooth ile telefon eşleşmesi. Telefon cebinizde bile olsa çaldığında araç ekranında görülüp araç içinde yanıtlamak en çok işime yarayan özellikler oldu.
    3- Farda otomatik özelliği. Karanlıkta yanıyor, aydınlıkta yanmıyor. Ben hiç far açmıyorum.
    4- içerden aynaları kapatabilmek.
    5- yakıt tüketimini takip edebilmek güzel.
    Bu arada 1.2 motor için endişelenmiştim ufak oldu diye ama dağ tepe çıkıyor. 1.2 den şaşmamak lazımmış.
    başka ufak şeylerde var ama alalı 3 gün oldu. Bunlar hemen işime yaradı. Diğer şeylere zamanla alışacağım.

7. tufandeniz

tufandeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    120
    Ad Soyad:
    Ersin KARABULUT
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    Honda
    slmlar arkadaşlar,
    Resimde gördüğünüz İ20 nin 2 .yıl bakımı geldi.(babamın aracı),kendi aracım 2006 getz filtrelerini kendim değiştiriyorum.
    Km si 13 binde,servis 30 bin bakımı olarak değerlendirip 360 TL fiyat verdi,bende hava ve polen değişmez ise fiyat ne olur dedim,o zaman 250 TL dediler,sizde servise ilave 110 TL vermeye değer mi değmez mi?....

8. kinzavas1

kinzavas1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İ 20 sadece uzun yolculuk larda biraz ses ve biraz da 1.2 olmasının verdiği negatif lik haricinde çok güzel bir araç

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9. ardacem

ardacem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    arda cem toplu
    Yaşadığınız Şehir:
    45-MANİSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Aynen sana sonuna katılıyorum arkadaşım. Kesinlikle öyle ve ben de senin bu düşüncenle doğru orantılı olarak yaklaşık 10 gün önce bomboş Polo ya para vereceğime, 1.4 CRDİ SENSE dopdolu İ20 aldım ve çok memnunum. Wolkswagen artık ipin ucunu kaçırdı bence....

10. kazu

kazu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Tayfun Gürpolat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Ben de geçen hafta i20 style+ 1.2 mpi alarak aranıza katıldım. Şu an araç 250-300 km arasında ve karma yakıt tüketimi 7.4 l/100 km görünüyor. Normal midir? Bu seviyede düşme olur mu? Zira şehir içi 6.6 değerine güvenerek aldım, arabayı zorlamıyorum ve bu değer biraz yüksek geldi.

Bir de araca USB girişinden Android cihaz bağlasam USB bellek bağlamış gibi müzik dinleyebilir miyim?

Teşekkürler şimdiden.

11. forsuccessful

forsuccessful Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    candaş vural
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:

Öncelikle hayırlı olsun.Bende de aynı araçtan var ilk başlarda yakıt biraz o seviyelerde oluyor zamanla düşüyor. Şuan 8000 km civarındayım ortalama yakıt 6,2lere kadar düştü sakin kullanımda tabi.
    Telefonu direk usbden bağladığınızda bellek gibi algılıyor hatta telefondan navıgasyon açık iken müziği kısıp sesi kolonlardan veriyor, bende tesadüfen denk geldim çok hoşuma gitti öyle bi özellik olması.

12. kazu

kazu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Tayfun Gürpolat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Sizdeki donanım paketi Style+'mı? Eğer öyleyse ve şehir içinde de kullanıyorsanız epey güzel sonuç bence.

Bugün denedim telefonu (Samsung Galaxy S4 Mini) USB ile bağlamayı ancak başaramadım. Ayrıca bir uygulama mı indirmek gerekiyor acaba?

Bir sorum daha olacak. Dikkatimi çekti, kapıları otomatik kilitlemiyor araç. Çıkan çoğu yeni modelde bu özelliği görüyorum. Bir ayarı var mı otomatik kilidin yoksa Hyundai bu ayrıntıyı hiçe mi saymış bilemedim.

13. i20 elite

i20 elite Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    EMRE ZEYTUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Elite modelinde otomatik kapi kilitliyor.diger donanimlarda yok

14. forsuccessful

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    candaş vural
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    evet bendeki ara. style+ şehir içinde kullanıyorum trafik sabahları baya bi yoğun oluyor 6,4lere felan çıkıyor ama ne kadar gaza az basar sakin kalkarsan o kadar düşüyor. trafik yok iken ise hız limitini geçmezsen (yani ben 88'e sabitliyorum o hızla gidiyorum yol boyunca) yakıtın düşecektir. bir de geçenlerde şehirler arası yola gittim yolda baya bi motoru açtım basa basa gittim 140-150 civarı sanırım onunda etkisi olmuştur belki, hatta burada aracın 160ı zor geçtiğini söyleyenler var ben rahat 170i gördüm hatta bi yerde 206km hıza çıktım yokuş aşağı bi yerdi ama sonuçta gördüm:)

samsungu bilmiyorum ben iphone kullanıyorum sorunsuz çalışıyor müzik çalarken kabloyu çıkarıyorum inmek için örneğin tekrar bağladığımda müzik kaldığım yerden devam ediyor.

Otomatik kapı konusunda ben servise sormuştum bu donanımda otomatik kilitleme yokmuş bazı sitelerde ekleme yapılıyor diye okudum ama bende yaptırmadım kendim kilitliyorum zamanla elin alışıyor zaten.

Bu arada arabanın kilimasını cam tarafına aldığınızda klima otomatik olarak devreye giriyor aracı her çalıştırdığınızda. ben bundan rahatsızdım özellikle kış ayında bazen farketmiyor o şekilde gidiyordum. onu kapatmak için bi forumda okumuştum geçen sizinle paylaşıyım zira bu bilgi kitapçıkta bile yazmıyor. aracı çalıştırdınız cam tarafına aldınız klima devreye girdi o sırada altındaki araç içi sirkülasyon düğmesine 5 kez ard arda basarsanız klima otomatik açılması devreden çıkıyor.

chtcrc bunu beğendi.
  15. kazu

kazu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Tayfun Gürpolat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Güzel bilgiler için teşekkürler. Otomatik kilit bir aksesuar yardımıyla mı yoksa beyin ayarlarından mı oluyor acaba? Servise götürsem yaparlar mı diye düşündüm bir.

Hız ve performans konusunda B sınıfı bir araç olarak beklediğimi verdi i20. Aracın potansiyelini görmek adına uzun yolda denenebilir ancak yüksek hızlar ne fayda sağlıyor bir türlü anlayabilmiş değilim.

16. oğuzhankahyaoğlu

oğuzhankahyaoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    oğuzhan kahyaoğlu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Merhabalar. Bende de 1.2 style cam tavansız modeli var. Şuanda araç 600 km de. Yakıt değeri 8 lt gösteriyor ve araç zorlanmadan kullanıldı. 225 e depo fullendi ve 520 km de ışık yaktı. Sizce normalmidir ?

17. makbulh

makbulh Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    makbul hınçal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Hyundaiclub sticer nereden temin edebilirim??

18. kazu

kazu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Tayfun Gürpolat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yol bilgisayarında ortalama yakıt tüketimini açıp direksiyon üzerindeki reset tuşuna uzunca basın. Sıfırladıktan 100 km sonra tekrar kontrol edin.

19. tiri

tiri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Cahit
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Bunu hemen deneyeceğim. Aynı şeyden ben de şikayetçiyim. Geçen gün hava çok soğuktu ve sıcağa aldım. Arabayı çalıştırıp fanı açtığımda sıcaktayken bile klimayı otomatik devreye soktuğu için sürekli kapatmak zorunda kaldım her çalıştırdığımda. Peki aynı yöntemle tekrar aktifleştirmek mümkün mü denediniz mi ?

20. forsuccessful

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    candaş vural
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    evet aynı yöntem ile tekrar aktifleştirebiliyorsunuz.

Bu Sayfayı Paylaş