Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 Dolu Hasarı

'İ20 Forum - Club' forumunda Glaber tarafından 27 Temmuz 2017 tarihinde açılan konu

1. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Doluya maruz kalan herkese geçmiş olsun.
    Çok acil bir durum yok ise (cam kırığı vs) arkadaşların da dediği gibi acele etememek lazım. Dün haberlerde duydum önce peşin paralı işleri alıyorlarmış. Bir de cam stokları tükenmiş.

2. TolgaB.

TolgaB. Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    326
    Ad Soyad:
    Tolga B.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Az önce hyundai servise gittim. Kampanya var, ve iki hafta önceki sel olayında başlamış. Daha çok sel hasarlı araçlar içinmiş. Boyasız göçük düzeltme hyundai de yokmuş. Yani boya yapılarak kaporta düzeltme işi yapıyorlarmış ki bana servis bunu tavsiye etmedi.

Dediğiniz gibi gerek sanayide gerekse serviste cam yokmuş. Sadece cuma günü , dolu hasarlı 140 araç giriş yapmış benim gittiğim servise, autoking....vb gibi yerleri düşünemiyorum dedi servis danışmanı.

Genel kanı, burada da belirtildiği gibi, cam hasarı gibi acil bir durum yoksa biraz beklemek yönünde. Dediğiniz gibi çok fırsatçı türemiş olabilir, ve dahi işçilik kalitesi düşmüş olabilir. Ancak duyduğuma göre 5 iş günü içinde bu işlem için dosya açtırmak gerekmiş. Doğru-yanlış bilmiyorum. Pazartesi öğrenmeye çalışırım, dosya açıp gerekirse 2 ay auto king sırası da beklenebilir.

Kafamdaki diğer alternatif ise, kasko ve autoking ile uğraşmayıp ( autoking in işçiliğinden şikayetler duydum) parasını verip adam gibi bir yerde yaptırmak olabilir. Tam da bu aşamada, bildiğiniz doğru dürüst bir yer var mıdır bu işleri yapan ? Sormak isterim

3. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçen sene de sakaryada ufak bir dolu olayı yaşanmıştı.
    Bir kaç iz de benim arçta var ama çok belli değil, görmek için eğilip doğrulup çeşitli şekillere girmek gerekiyor duzgun ışık aşısını yakalamak için:):D
    Daha önceleri autoking baya iyi iş yapıyordu neden bozdular anlamadım. Hatta bir arkadaş köpeğe çarpıp tampon hasarı oluşmuştu. Servis de sigortadan değilsin diye sökerken kasıltı hırpalamıştı tamponu.
    Sonra autoking e gönderip değişim taşabinde bulunacaklardı. Ama gel gör ki tampon sıfır gibi yapılıp gelmişti..

4. gencfb

gencfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    Atalay YIĞMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Konu cok eski ama aracıma dolu sonucu tavanda hasar oluştu kaskodan yaptırdım hasar kaydıyda SEL FELAKETİ yazıyor şimdi satmak isityorum kimse almıyor Sıfır aldığım için kasko şirketini aradım sbm den değiştirelim dediler tamam dedim sonra bir baktım DOLU.FIRTINA.DON, YAZMIŞLAR ULAN nerden nereye geldim araba elimde patladı araçta değişen bile yok boya yok ama gel gelelim cıkan hasarlara başına gelen varmı.

5. i20_Troy

i20_Troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    842
    Ad Soyad:
    Selim ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    68-AKSARAY
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    Geçmiş olsun büyük talihsizlik...
    Aracınız için mini onarım hakkı yokmuydu... Acaba kasko ile görüşseniz mini onarım yazsanız daha makul olmaz mı? Birde satarken hasarlı yerleri resim olarak gösterip boyasız göçük düzeltme yaptırdığınızı belirtirseniz bence daha uygun olur diye düşünüyorum...
    Tekrar geçmiş olsun...

gencfb bunu beğendi.
  6. gencfb

gencfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    Atalay YIĞMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Hocam teşekkür ederim neler demedikki 4 tane hasar ibaresi olduğu için DOLU_DON_FIRTINA_YILDIRIM hasar 1800 2012 yılında 1000 lira iki tane nasıl bir tavanı varsa j-hemen dolu izinden ezildi Allahtan boya yok sıkıntım karşı taraf belki suya girdi diyor yağmurda köprü altlarında takılı kaldı komple su aldı diye düşünüyorlar akna etmek zor ve haklılarda ben bile almam böyle arabayı nasıl işin içinden cıkacam anlmadım valla :(

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş