Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 dizel gürültüsü

'İ20 Forum - Club' forumunda gsweet tarafından 6 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Kimse Kötülemiyor Kendiniz De Diyorsunuz LPG ....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif İkisine Kullanıyorum 2.Viteste Dipgaz Yapıyorm Admirede Tık YOk H100de Tekerlekler PAtinaja Kalıyor... Zaten 5.Viteste Bile Anlıyorum Admire 80 Le Giderken 5 De Devir Almıyor H100 Fırlatıyor Vallahi... O Ağır Kasaya 1.3 Motor Gitmiyor... Milenyum Admireden HAfifti Kasayı Götürüyordu... Tabiki Mühendislerden İyi Bilemeyiz Ama Benim Görüşüm Böyle..

2. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    valla kardeşim 5. viteste 80-90 la giderken ben bir topukluyorum araç 160-170 çıkıyor ibre hemde lpgde...senin araçta sıkıntı olabilir bi baktır....hatta bunu forumda başkalarıda dile getirdiği için bizzat özellikle denediğimde oldu...gel kullan admire gör valla......kim ne derse desin çok memnunum....fışırdayacak adam gitsin 2000 cc 150 beygir araba alsın....
    bana övdüğün araba h100 yaaaa....:))))) magurus bile tercihimdir kusura bakma....h100 tarzı araçlarda mitsubishi tek geçerim

3. Mustafa Şengil

Mustafa Şengil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    41
    Ad Soyad:
    Mustafa Şengil
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    i20'nin 75ps olanını aracım servisteyken test ettim. bana da gürültülü geldi. motor kaldırmıyor gibi, motor sesi içerde gibi... teste çıktığımız müşteri temsilcisine sordumbilmiyorum bunlar böyle falan deyip geçiştirdi. bence 90 ps olanı daha sessizdir ve daha az yakıyodur. çünkü 75 ps arabaya az gelmiş gibihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifbu arada araç dizelinin baz modeliydi galiba... team modeli... aynalar falan elle ayarlanıyodu.

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu Arada Araba Minibüs Değildir Turbo Dizel Kamyonetdir.. Minibüsü Zaten Tenekeydi..

5. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    i-20 2009 yılında euro-ncap testlerinden 5 yıldız alarak en güvenilir aile otomobili sıralamasında 4. olmuştur. sizin fiat-pejo-reno dediğiniz pek çok aracı geride bırakarak.....
    işte sıralama yanlışım varsa düzeltin...

1. VW Golf VI
    2. Honda Insight
    3. Toyota Prius
    4. Hyundai i20
    5. Toyota Avensis
    5. Volvo XC60
    5. Opel/Vauxhall Astra

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    sanırsam kulaklarınızda bir problem var!peugeotun dizel motorları tarladaki traktörün 2 katı ses çıkartmaktadır.Hyundaı dizel motorları ise nerdeyse benzinli motor kadar sessizdir.Ayrıca dayanıklılık ve sağlamlık yönündende bırakın peugeotu....volkswagen bile yanına yaklaşamaz.

Yazınızdan anladığım kadarıyla markayı ve motoru kötülemekten başka bir amacınız yok yani sizin yaptığınızsorunu çözmek için değil,motoru kötüleyerek kendinizi tatmin etmektir

7. gsweet

gsweet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm canım kardeşim öncelikle mail için tşk ederim yaşınızı bilmiyorumama ben 1984 den beri dizel araba kullanıyorum özelikle son dönemlerde fiat markaları tercik ettim .ayrıca kulaklarım gayet saglam bence siz bir i20 dizel test edin sonrada bana mail atın çünkü ben hem kbb doktoruyum hem makina mühendisi mürekkep yaladım huyundai otolarını japon oto parçaları satan bayiilere sorarsanız anlarsınız ne anlatmak istedigimi saygılarımla

8. SinnerWithGod

SinnerWithGod Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    beyler kullanımlarım ve çevremde gördüklerim kadarıyla en adi dizel fiatta.....serilik falan iyide hiç dayanıklı değil...arkadaşım 40binde fiorino nun turbosunu yaktı...servis karşılamadı garantiye girmedi araç...şu an mahkemelikler...dizel alırsam toyota,mitsubishi,hyundai,birde clio dan başka araba almam.... clio III kasalar ciddi anlamda güzel araç deneyin derim..

9. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    vayy beehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

10. can01

can01 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    can oguzoglu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    vallahi bu forma yeni uye oldum ama sunu soyliyeyyim önce 75 bg dizel aldık aracın gidisine ve motoruna bayıldım emsallerine göre torkunun yüksek olması ve sesiz olması cok hosuma giddi kendimede 90 bg dizel aldım kati suretle hele hele fiatla yanyana bile gelemezler fiat da kullandım !!! FRANSIZ BOYKOTU !!! 207 dizel arkadasımda var ondan bile daha sessiz arac

dip not : dizel araclar buna mercedes de dahil arkadasımda 2011 dizel e kasa var sogukken hep biraz gürültülü calısır ama ısındıkca benzinliden daha sessiz hale gelirler

11. can01

can01 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    can oguzoglu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)

insan hem kulak burun bogaz doktoru hem makine muhendisi bu ilginc :))

ama bir gercek var bilginiz yannış :)

birde insanın kulak burun bogaz doktoru olması kulaklarının saglam oldugu anlamına gelmez

12. ayılan

ayılan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    kulak burun bogaz doktorunu kulak burun bogaz doktoruna mı yönlendiriyorsunuz

13. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    ben i 20 düşünüyorum kullanıyorum arkadaşların i20 lerini hastasığım..en sevdiğim motor hyundai de serilik sesizlik..herkezin bi fikri var zevki var tabiki.. palio vardı 1.3 motorda inanılmaz ses veriyordu 3 ay kulandım..!!! FRANSIZ BOYKOTU !!!,!!! FRANSIZ BOYKOTU !!! bana göredeyil..beğen seydim saten o markalardan kulanırdım.. her servis birdeyil işini iyi yapan bi servise gösterin araçınızı..benim gezt in 80 bin km zinçirini deyiştiriyordu bi servis..baska yere gösterdim daha bunun zincir 200,300.bin km gider dedi..yani baska servise gösterin..beğen miyorsa satın istediniz markağı alın..

14. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    benim i20 90hp lik öyle rahatsız etmiyor beni belkide sesine alıştım

15. cemgungor

cemgungor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Cem GÜNGÖR
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Aracımı mart ta aldım şu an 4900 km de ve ses yok diyebilirim.Seat vw dizellerle kıyasladım daha az ses yapıyor.Fiat ise ilk marş ta çok kötü bir ses çıkartıyor.Başka bir servise gitmenizi tavsiye ederim.

16. huseyin102

huseyin102 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    82
    Ad Soyad:
    Hüseyin PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    sanırım ford focus, fiat fiorina ve linea nın sesini duymadın :)

Bu Sayfayı Paylaş