Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ20 Den Sonra Neye Geçilmeli Bayon City Sandero Vs

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda sunyy2003 tarafından 11 Nisan 2024 tarihinde açılan konu

1. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    rakipleri: golf(jetta), focus, elantra, megane, civic, mazda 3, octavia, astra

bunlardan birisinden inip corollaya binince birçok konuda(yol tutuş, hızlanma, yol gürültüsü, ergonomi) corolla yetersiz kalıyor.

ama mesela fiestadan inip corollaya binerseniz öyle değil, corolla daha iyi.

zaten corollanın kendi sınıfında ikinci eli en ucuzlardan birisi olmasının sebebi de bu. nerdeyse egea parasına corolla bulunuyor. egea mı corolla mı diye sorunca da corolla daha iyi oluyor tabi.

fiyatına göre corolla çok güzel araba.

onurforces bunu beğendi.
  2. kutsayulu

kutsayulu Kayıtlı Üye Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    167
    Ad Soyad:
    Kutsay ulu
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Hocam 2011 model city kullanıcısıydım. Bayiden çıkardıktan 3 yıl sonra LPG taktırdım. 2023 aralıkta kaza yapana kadar araçta arıza yapan tek şey debriyaj alt üst merkezleriydi. Aracın marka ve modeli bir yana bakımı düzgün yapılıp ilgili kullanıcı elinde olunca bence ömrü yeterince uzun oluyor. LPG konusunda Honda’larda 2 kronik sorun var. Birisi her 25 bin kmde sübap ayarı illaki bozuluyordu onu bakımda ayarlatıyordum. İkincisi de LPG takınca benzin göstergesi benzinde gittiğini düşünerek bitmeye devam ediyor ve tekrar benzin alana kadar bitikte kalıyordu. İkincisi yeni kasalarda çözüldü mü bilmiyorum ama sübap ayarının kaçması devam ediyor diye biliyorum. Yine muadillerine göre ses yalıtımı biraz zayıf ve motor sesini içeri biraz çok alıyordu.

3. Samet_ak

Samet_ak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    349
    Ad Soyad:
    Samet akyel
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    VW
    Benzer bir ikilemi yaşamış olarak 1.3 tce seç touch plus Captur aldım. Trim sesi hariç memnunum.

MAERKEK bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş