Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i20 'de Sorun Yaşayanlar

'İ20 Forum - Club' forumunda yasertunc tarafından 29 Ekim 2009 tarihinde açılan konu

1. robotech

robotech Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hoşbulduk abi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

2. ozgurkso

ozgurkso Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i20 aracımdan çok memnunum yalnız ufak tefek çıtırtılar geliyor sizde durum nasıl?

3. i20Troy

i20Troy

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    N. Sultan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Merhaba arkadaşlar, kirlilik olmaması açısından yeni bir başlık açmak istemedim o yüzden sorunumu buraya yazıyorum..
    Dün aracımla otobanda giderken camlarda, lastiklerde ve özellikle aracın arka kısmında ciddi manada titreme oldu, camlar patlayacak zannettim. Camların tamamı açık değildi, açık olanları kapattık titreme şiddetlendi, sonra ön camları biraz açtık titreme azaldı fakat kesilmedi. Bu arada hızım 90-120 km arası değişiyordu. İ20 ile daha önce hiç böyle bir sorun yaşamamıştım..
    Sizce bu problem neden kaynaklanıyor olabilir?

4. robotech

robotech Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Arka camlardan açık kalan olduysa benzer sorun yaşanabiliyo, açık cam olmadığından emin olmak lazım.

5. i20Troy

i20Troy

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    N. Sultan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Her iki şekliyle de denedim, sorun devam etti maalesef.. O günden sonra hız yapma şansım olmadı, malum bayram sonrası İstanbul'da trafik çok yoğun. Yarın sabah daha erken yollar boş iken çıkacağım, bakalım yine olacak mı bu sorun..
    Cevabınız için ayrıca teşekkür ederim..

6. i10i10k

i10i10k Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    yaser bey konuyu yeni gördüm ve resimlerde görüldüğü gibi kaza yapmışsınız allah beteriden korusun... sorunlarına gelince ben üzücü servis veya hyundai neden bu problemleri kabullenmiyor acaba ayrıca benim tahminim tabiki sonuçta tahmin %100 doğrudur demiyorum aracı sıfır aldıysanız eğer sıfır aldığınızdan eminmisiniz bana o 1nci mesajda yazdığınız problemler bence bu araç sıfır değildir dedim o kadar prlbem varsa diye kendi kendime neyse tekrardan güzel sürüşler... :)

7. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yaser bey aracını perte ayırdı gitti C3 aldı onlada kaza yaptı yaser beyin konusunu hortlatmışsınız başka bi arkadaşımız sorununu yazmış biraz dikkat

8. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    yaser gitti kazası kaldı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
    yurt dışında çalışıyor şuan pek Türkiyeye gelemiyor.

9. Sedat2626

Sedat2626 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şu kadar söylym rent a car yapıoruz eskısehırde sıfır i20 aldık arabayi aldıktan 15 gun sonra perte cıktı musterıde sıkayetcıydı savurma felan yaptıgını söyledıler yandan mitsubishi pickup bi vurdu arabaya direkler mirekler yamulms araba salca olmus mitsubishide de 3 milyarlık hasar war serviste arabaya 21bin lira masraf cıkardılar :D

10. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çamur at izi kalsın ! Neden benim aracım hiç savrulmuyor ? Ayrıca mitsubishi darbeyi yandan alsaydı durum tam tersi olabilirdi, Pardon yani...

11. banistercaq

banistercaq Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    + olarak, araç kiralayanların araçları nasıl kullandıkları da herkes tarafından bilinir =)

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hayatında Hiç İ20 Ye Bindinmi Bırak Binmeyi Gördünmü ?

13. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Buda Euro Ncap Testleri 5 Yıldız Almış Biri Pick-Up Biri Ufacık B Sınıfı Araç .. Ben Starexle Admireye Vurim Yandan Admireye Ne Oluyor

[VIDEO]http://www.youtube.com/watch?v=PURACs2lvfg&feature=player_embedded[/VIDEO]
    [VIDEO]http://www.youtube.com/watch?v=trh5KFy4_x0&feature=player_embedded[/VIDEO]

14. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR

15. Başarı

Başarı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hyundai ye elimi uzattım kolumu kaptırdım.:))
    i20 2009 öteve zamanında aldım bir dizi sorun yaşadım hala düze çıkmış sayılmam sanki servis beni sürekli görmeye heveliymiş gibi her gittiğimde tekrar gitmemi sağlıcak sorunlar doğurtturdu.
    hyundai istanbul mates servisinde beni tanımayan kalmadı çırakla ustalar şefler müdürler....bölge sorumluları
    sorun ne diceksiniz çok büyükbir sorun yok ama işte buyüzden çözümüde yok.sorun büyük olsa illaki çözmek zorundalar zaten.:)

1-ön amortisörlerin ikisindede çukurlarda metal sesi geliyordu bu sorunu 1 sene uğraştım neyseki çözdüm dedim busefer servisde çok aşırı kurcalanıp teste tabi tutulduğundan el fireni ve viraj rot kolu bozdular,ardından ne halt ettilerse birdahakinde dreksiyonum sertleşmis şekilde teslim ettiler,
    şuanda metal sesi amortisörlerin ve yayların değişiminden sonra gitti ama dreksiyon sertliği ve rot kollarındaki dreksiyon kutusundaki ses miras kaldı düzeltiremiyorum yokbirşey diyorlar.:((( Bu arada aklınızda bulunsun dreksiyon esp si fazla zorlanırsa devre dışı kalıyor park manevralarında fazla sağ sol yapmayın kronikmiş araştırdım.

Düzenleyen : successfull

16. Schekip

Schekip Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Serkan Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    72-BATMAN
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Aracımla 90 km'yi geçtiğimde özellikle yokuşlarda ve sağa manevralarda ön taraftan bozuk para sesi gibi bir titreme duyuyorum. Bu sorunu yaşayıp çözen varmıydı acaba?

17. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Ben fazla dikkat etmiyorum ne sesi geliyor gidiyor bilmiyorum çok rahatsız edici boyutta bişiy olsa farkederdim,ufak şeyler için serviste aracımı kurcalatmak istemem.

18. Schekip

Schekip Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Serkan Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    72-BATMAN
    Araç Modeli:
    Servise gittim ama aracı birgün bırakmalısınız dediler. Birkaç yerde okudum. Benzer problemi yaşayanlar olmuş ama servis çözememiş. Bir daha sök tak olmasın istiyorum o yüzden de gitmedim.
    Asfalt kalitesine göre de olabiliyor ama işte dikkat edince kulakta kalıyor o ses...

Düzenleyen : Schekip

19. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    benim aracım i20 değil ama yine de dertli olduğum bir nokta.6 ay önce sıfır aldığım araçta ilk aydan başladı tıkırtılar ve artarak devam ediyor,ilk zamanlar uğraştım biraz ama baktım olmuyor kabullendim.havalar soğudukça da artıyor iyice,özellikle sert plastik aksamlar ısınma ve soğuma aşamasında epey bir ses yapıyor.bence takılmayın,arabadan soğursunuz.

20. Schekip

Schekip Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Serkan Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    72-BATMAN
    Araç Modeli:
    Doğru, arabadan soğutuyor. Daha iyisini alamayacağıma göre şimdilik bu sorunu duıymazdan gelmem gerekiyor herhalde...
    Tavsiyeniz için teşekkürler.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

Bu Sayfayı Paylaş