Merhaba Arkadaşlar, Aracı aldığımda C sütunların tırnakları kırılmış ve çatlakları vardı. Değiştiririm sonra diye umur etmedim alırken. Şimdi bunları değiştirmek istiyorum, fakat internette bulamadım. Bunları nerede bulabilirim ve kendim takabilir miyim ? Bilgisi ve önerisi olan cevap verebilir mi?
Teşekkür ederim bilgi için. Adana Ertuğrul Bayii’ne gitmeyeceğim. Benim dediğim hiçbir şeyi yapmadılar. Diğer Noyaner Bayiini yarın arayıp soracağım
Fikriniz için teşekkür ederim. İnternette baktım da sarı sayfada var ama bu fiyat şakamı ? bu parça bu kadar pahalı olması imkansız https://www.sahibinden.com/ilan/yed...van-direk-bakaliti-orj-cikma-1089367890/detay
çıkmacılar temisili fiyat yazarlar. arayıp fiyat sormanız gerekir. servislerin yedek parça bölümleri telefondan fiyat veriyor genelde. servise fiyat sorun mutlaka. başka birkaç web sitesinde daha vardı, fiyatı 550 gibi hatırlıyorum.
servise sordum tanesine 3815₺ dedi. olur fiyatı ikisine 6500₺ dedi. Bu parça çok pahalıma geldi ben söker tamir eder piano black kaplama yaparım ucuza hallederiz artık