Merhabalar, 10 gün öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum fakat bir anda sorun oldu ve hiçbir iphone cihaz carplay bağlantısı yapamaz oldu. Wifi buga girmiş olabilir diye düşünüyorum aşağıda görsel. Telefonda carplay bağlanmış gözüküyor ama cihaz iphone kontrol edin diyor. Serviste fabrika ayarlarına döndürüp deneyin dedi şaka gibi
Niye şaka gibi olsunki. Hatanın yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu tespit edebilmenin ilk yöntemi cihazları fabrika ayarlarına döndürmektir. Hala problem devam ediyorsa donanımsal tespitler yapılır.
Merhabalar, son 15 gündür aynı problem bende de mevcut, hem android ile hemde ıphone ile denediğimde ekran yansıtma çalışmıyor. Varsayılan ayarlara döndürünce de problem maalesef düzelmedi. Servisle görüştüğümde, yazılımsal bir sorun olduğunu, problemden haberdar olduklarını yılbaşından sonra güncelleme geleceğini söylediler. Lakin güncelleme için servise mi gitmek gerekir yoksa hyundai kendi sitesinde biz mi indirip kuracağız onun bilgisini veremiyorlar.
Ayni sorun bende de var . Ben araci yeni aldim. Aldigimda boyleydi. Kablolu baglaniyor kablosuz kismi yukaridaki gibi ve baglanmiyor Fabrika ayarlarina sifirladim kendimce ama ise yaramadi. Servise girmedim. Kutup basini sokmek aklima geldi ama sikinti olurmu bilemedim....sorunu cozen olursa yazabilirmi acaba...