İ20 2016 1.2 mpi jump aracıma hız sabitleme taktırmak istiyorum. Malatya servisini aradım böyle bir şeyin mümkün olmadığı söylendi. Bu forumda bazı arkadaşların yaptığını gördüm nasıl bir yol izlemeliyim. Kendim takabilir miyim?
İX35 e takan arkadaşlar vardı ama i20 ye taktıranı hatırlamıyorum. Servis dışı sanayi ustaları bu işi yaparlar. İX35 e takan ustanın Ankarada olduğunu biliyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bildiğim kadarıyla https://shbd.io/s/TG7SZ2GW şu şekilde tuş takımını ve soketleri temin edip direksiyondaki tuşlarla değiştirdiğinde direk aktif şekilde çalışmaya başlıyor. İ10 aracım için çok araştırmış ve kendi aracımda direk tak çalıştır olduğunu öğrenmiştim. Burada ilan açıklamasında da aynısı yazılmış dilerseniz arayıp görüşün bilgi alın.
Bende öyle olduğunu duymuştum. Ww yazılımı değiştiriliyor ama hyundai cihazı takınca otomatik devreye giriyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Ben elantraya taktırdım aliexpressten almistim o zaman oto elektronikciye taktirmistim, el beceriniz ve merakınız varsa kendiniz yapabilirsiniz ama benim elantrada airbag ve direksiyon komple söktüler direksiyonu sokmek için uygun lokma anahtarı gerekiyor