Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

I20 2012 Crdi Aracı 2015 Yeni Kasa 1.2 Ile Değişelim Mi

'İ20 Forum - Club' forumunda aykutersoy tarafından 28 Kasım 2018 tarihinde açılan konu

1. borabora40

borabora40 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    bora ç.
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Selamlar bendede 2017 model 1.2 jump var yakıt tüketimi şehir içi 100 km de 7.3 ün altına düşmedi şehir dışıda 6.5 litre civarı normal bi kullanıcıyım.performansı iyi hızlanma ve çeviklik açısından bi sıkıntı yok.

2. aykutersoy

aykutersoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    hocam diğer arkadaşlar gibi çok güzel bir yorum yapmışız teşekkür ederim. o zaman denk gelirse geçeyim demi

3. aykutersoy

aykutersoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    hocam sizce ilanda ne görünüyor kaza bela mı ? fiyatta biraz düşük geldi demi 47.500 verrim en son dedi .. şu iki ilana ne diyorsunuz.

ilanlar,
    542446896
    618989189

4. aibülü

aibülü Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    732
    Ad Soyad:
    sercan arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    imkan varsa 3-5 fazla verin kazasız araçlara bakın.benim için 6000 tl tramer önemli değil derseniz götürün yetkili servise sıkıntı yok derlerse 47500 tl bence güzel bir rakam.km de düşük.kırmızı i20 için söylüyorum bunu.

5. tafo0911

tafo0911 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    69
    Ad Soyad:
    tevfik ışık
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hocam beyaz olan muhtemelen rent a car araciydi onceden. Vites topuzundaki deri yok. Direksiyon zaten deri, ustune deri kilif dikilmis. Surucu koltugu ek yerinden yirtilmis. Bunlar da aracin nasil kullanildigina dair ipucu veriyor.
    Kirmizi olan guzel duruyor. Fotolardaki kaza ciddi birsey degil gibi. Iyi arastirmak, baktirmak lazim. Ozellikle tanidiginiz sigortaci varsa aracin daha once kac kez el degistirdigini ve ne sıklikla el degistirdigini sorgulatin.

6. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,107
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Araç benzinli zaten , kış mevsimi hava soğuk , şehir içi dur kalk ort hızın 15-30 km anca olur , kesinlikle 6-8 lt arası tüketime hazır ol , yazın da klima açık aynı trafik yine aynı , şehir dışı 5.2 civarı olur. Herkes bir şey söyler , iş uygulamaya geldimi durum farklıdır. Ben 2013 makyajlı kasayı kullanıyorum , otobanda 90 km civarı hızlarda 4,2-5.2 lt ama şehir içi durum hiç iç açıcı değil. Arabamda lpg yok. Aslında araçlar çok yakmıyor yakıt pahalı.

Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi

7. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhabalar, 2013 crdi jump i20 modelini 2 yıl kullandım, çok memnun kaldığım bir araçtı. Yol tutuşu, iç hacim ve bagaj genişliği sınıfındaki muadillerinden çok daha iyiydi, 1.4 crdi motorunu çok beğeniyorum, güzel devirlenir, yakıtta ekonomiktir ve kronik sorunları yok, 6 vites olması da uzun yolda ekonomisini arttırıyor.

Güncel kasa 1.2 benzinli jump modeli de kaskodan yedek araç olarak almıştım ve 1 hafta kullandım. Aracın yeniliği, görsel olarak tipi, iç mekan kalitesindeki önceki kasaya göre iyileştirmeler ve ses izolasyonu güzel. B segmentinde araç alacak olsam kesinlikle i20 yi tekrar düşünürüm. Ancak 1.4 crdi nin çevikliği, yüksek torku, esnekliği ve ekonomisinden sonra 1.2 benzinliye geçince beklentileri oldukça aşağıya indirmelisiniz. Crdi nin tadını 1.4 benzinli de veremez. He 1.2 benzinli i20 gitmiyor mu, gidiyor ama bir sollamaya çıkacaksan tekrar bir düşündürüyor, şu mesafede yeteri kadar hızlandırabilir miyim aracı diye düşünüyorsun, vites düşürmek zaten şart ama hızlanma süresi ve atikliği i20 gibi nispeten segmentindeki araçlardan biraz daha ağır bir araç için yetersiz. Ben 1.2 benzinli i20 ye 2 kişiden fazla binmedim, 4 kişiyle performans daha da düşer sanırım. Ama şehiriçinde ve çok yokuşlu olmayan yollarda iş görür. Yakıt olarak crdi den daha tasarruflu olmaz, bende olmadı.

İmkanınız el veriyorsa yeni kasanın style dizeline bakın derim. Cam tavan vs çok güzel özellikler ama araba hızlanmada güven vermiyorsa tavanı komple açsam da bana yetmez. Çünkü kritik bir anda bir araç ya basınca hızlanıp kaçacak ya da basınca şak diye durabilecek, i20 durur ama kaçma konusu hele ki araçta 4 kişi varsa crdi gibi olamaz.

Yusuf ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Ilandaki beyaz araba pek güven verici değil. Kırmızı olan daha mantıklı. Bütçe durumunuzu bilmiyorum ama şu an sıfır da bakanilirsiniz, belli miktarda faizsiz kredi seçenekleri de var. Seçenek olarak değerlendirin bence, en azından bayiye gidip test edin.

9. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,168
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Ankaradaki bir çok ehliyet kursu 2015 ve üzeri özellikle düz vites bu araçlardan kullandı ve kullanıyor alırken çok dikkat edin

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  10. aykutersoy

aykutersoy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    hocam makyajlı kasada peki vites geçişlerini nasıl yapıyorsunuz kaç devirde hemen vites değiştir uyarısı çıkıyor du ? az yakabilmesi için kaç km ile gidilmesi lazım örnek 6 vites 100 km veya 110 ?

Bu Sayfayı Paylaş