Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

i10 Select Fiyatı

'İ10 Forum - Club' forumunda bomax01 tarafından 21 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    8000 veya 8500 TL civarı iyi bir fiyattır bence. Bunda ilk sahibi olmanızın ve hasarsız olmasının etkisi var. İsterseniz sahibinden.com'a ilan verebilirsiniz.

2. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bomax aracı surmediysen bir kaç bilgi verim.aracın amortisorler gazlı oldugu için serttir. ilk baslarda rahatsızlık verebilir belki ama alısıyorsun. en aızndan daha oturaklı gidiyor araba. ayrıca gazlı amortisor daha uzun omurludur.

ikinci bir konu rüzgarlı havalarda fazla hız yapma. yuksek oldugu için savrulabilirsin https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

aklıma bunlar geldi şimdilik.bunları soyluyorum hani aldıktan sonra noluyor bu arabaya deme https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif şehir için çok rahat edeceksin. budurda trafik nasıldır bilemiycem ama istanbulda süper kolaylık. heryere girip cıkıon https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Kardeş araç alırken öncelikle ihtiyacın ne? o belirlenmeli. Şehiriçi-dışı kullanım önemli, bagaj önemli, görünüm önemli, vs. sen önce ona karar verdikten sonra aracını al derim. Zira belki küçük araç şehiriçi için iyidir ama şehirlerarası seyahat eden için küçük araç tavsiye etmem
    Bagaj kullanımı önemli... Ben aracımı alırken bu özellikleri dikkate aldığımda "era" nın bana uygun olduğuna karar verdim. Sen de ona göre karar ver. Fiuyat hususnda az daha pazarlık yap, Zira almayı düşündüğün araç ellerinde olan araç olduğu için satmak isteyecekler. Normal şartlarda diğer araçların liste fiyatından söylediğin o indirimi yaparlar. Kazsız belasız iyi günlerde kullanın...

4. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sportmen kardeş yani şimdi başka firmaya yada başka hyundai bayisine gitsem 24.500'lük arabayı 1.700 tl indirmle alabilirmiyim? anlamadım ben.

diyelim araç 26.000 liste fiyatı. kampanya fiyatı 24.500. bayi bu aracı 22.800'e bırakırmı?

5. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bırakmaz, 24.500 kampanyalı fiyatından en son yapacağı 24.000 olur onu da yapmaz.

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bende i10 ile bişiler diyim. uzun yolda sıkıntılı bir araç. 110u gectiginizde yolun tum sesi içerde. keza 110lardan sonra araba savruluyor. Asıl sorunda araba 120den sonra gitmiyor. zorlarsanız 140ları gorur belki ama o zamanda kanatlanır, ucar gider. Esinize alıyorsanız, alın ama kendiniz de binecekseniz pişman olursunuz.

i10 A sınıfı, getz B sınıfı. Getzin 2010 dan sonra üretimi yok diyorlar. Bu satılanlar artık son getzler diyorlardı forumda. Aracların güvenliği konusunda ise A ve B sınıfı araclar 3 asagı 5 yukarı aynı durumdalar. Birisi i10 güvenli değil demiş ama en az getz de onun kadar güvensizdir. O yüzden güvenlik olayına cok takılmayın. Eger imkanınız varsa, i20 almaya calısın ya da en kötü bir era alın. Kredi cekme imkanız warsa, krediyle yoksa biraz daha para biriktirip daha iyi bir arac alın. Sonucta arac alındıktan sonra memnun olmazsanız, yinede 2-3 sene binersiniz o araca. O yüzden kesinlikle aracı almadan önce test edin. i10 getz i20 era hepsini test edin. O zamn sizde farkı göreceksiniz zaten. Bu arada test sürüsünü zaten hyundai bayiler için zorunlu tututyor.

7. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Test konusuna katılıyorum i10 iyi hoş araç fakat hem i10'u hem diğer araçları test etmeden almayın derim.

8. cirgan

cirgan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben otomatik i10 ile düz yolda 150 yaptım.araba kanatlanmadı. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif rüzgarsız havada gayet iyi gidiyor.

9. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet haklısınız test etmeliyim. keşke gittiğimde yapsaydım. bana bişey demediler. keşke söyleseydim.

10. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bende otomatikle 135 yapmıştım bir sorunla karşılaşmadım.

11. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

Hyundainin sitesinde 24.500 olan aracı faklı yerlerdeki bayileri arayın sorun.işin içine hatır girince muhakkak farklı bir fiyat sunulacak size. Sadece şunu söyleyeyim. 23.000 fiyata inerler Ha birde filo indirimi diye birşey var. Hyundaisi olanlara daha farklı indirim yapılıyor...

12. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    excel ls 94 model.

8000 ile 8500 diyorsunuz öylemi. bana az gibi geldi. ne dersiniz. gerçi ben 16 yılımı geçirdin onunla.

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Arabayı zorlarsanız yapar. bnm ordan kastım normal zorlamadan o yapılabilcek hızlardı. benm getzle bende ankaradan gelirken 190 gordum. ama baska zaman, istanbulda 2. köprüden 140 ile gecerkenarac ruzgarın siddetiyle serit değiştirdi. 1.4 motorda 130lardan sonra araba zorlanır yukarısı için.( daha fazla sıkısır) 1.1 motor ile 150 i gormeye calısmak ise motoru asırı zorlar. çünkü daha fazla güç için daha fazla sıkıstırma olucak. siz 150 ile giderken allah korusun yandan bir rüzgar yerseniz, aracınız kesinlikle serit değiştirecektir.

14. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    fiyat konusunda ise kesinlikle pazarlık yapın. Biz aracı aldıgımızda ustunde 21bin küsür yazıyordu ama 19bin e aldık.

15. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Ben sadece fikir olsun diye söyledim size zaten ilana bu şekilde yazarsanız fiyatı inmek isteyeceklerdir 9.000-10.000 yazarsanız pazarlık etmek isteyenlerle anlaşabilirsiniz. 8.000'den aşağı zaten olmaz Tofaş değil bu sonuçta.

16. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    burak kardeş ben hatfa sonu gittiğim hyundai bayisi 4.500 tl fiyat verdi.

chevrolet ise 3500 verdi.

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

17. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL

Onlar para vermezler ona elden satmanız gerek. Benim 2005 model Getz 2 Airbag'li 16" jantlı ABS'li spoylerli aracıma 12.500 veririz demişlerdi. Ben elden sattım 15.500'e.

Düzenleyen : Burak Kumpas

18. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gaan88 kardeş nasıl başardınız?

19. bomax01

bomax01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gaan88 kardeş ordamısın?

Bu Sayfayı Paylaş