Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

İ10 erkenden balata bitmesi 7000km 5 ay

'İ10 Forum - Club' forumunda i10i10k tarafından 25 Ekim 2015 tarihinde açılan konu

1. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Babamın kullandığı i30 un ön balataları 25000km civarında üçüncü bakımda serviste değiştirildi, araba otomatik vites olduğu için normal bir durum dedik zaten servis eski balataları kutuya koymuştu bagaja bırakmıştı biz kontrol ettik balatanın ortasındaki yarık kısmı aşınmadan dolayı tamamen kaybolmuştu, hatta babama şaka yapmıştım senin balata bitmemiştir buraya eski başka bir araçtan çıkan balataları servis hurdalıktan alıp koymuştur kandırmışlardır seni dedim, dedi benim servis öyle şey yapmaz o kadar şeyi garantiden değiştirttik sonuçta kötü bir servis değil falan denmişti:) ancak bazı markaların bazı servisleri yapamaz mı bunu dersek yapabilirde ancak yeni nesil çevreci malzeme kullanılarak üretilen balataların çabuk bittiği söylentisi var, buna ilaveten eski arabalardaki frenlerle yeni nesil arabaların frenlerinde bariz teknolohji farkı var, frene bastığımızda bu fark hissediliyor çok küçük pedal kuvvetiyle bu kadar sert frenleme yapabilen bir sisteme balata nasıl dayanacakki? eski 2000-2005 model araçların çoğunda pedal kursu uzundu pedallar şimdiki otomobillere göre daha sert olurdu, şimdiki yeni otomobillerde bir sürü fren desteği sistemi var fren pedalı dokunmatik buton gibi olan otomobiller var, pedala daha 5 mm kadar basarken araba kazık gibi yapışıyor.

2. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Aynu olay i20 de bi musterimizin basina geldi birde ben kontrol ettim check up t cikan arka amortisöe patlak arka balatalar ve arka amortisotler bitik denmiş arka balatalar sapasağlamdi bi tek arka amortisor cok az terletmis onada degisim yazmislar arac sahibide yaptirmdi oyle duruyor bana kalirsa ucretsiz check up para tuzağı

3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Yetkili serviste check up yaptırdıktan sonra kullanıcı hatasıyla oluştuğu söylenen bitik veya patlak parça çıkarsa; tamam ben dışarıda bunları hallederim diyerek oradan çıkmak lazım, ama bu arada check up tan sonra yetkili servisin bir çayını da içeriz, garantiden bir şey değişecekse gelirim diye de söylemek lazım çıkarken:) hatta olmazsa kampanya falan yaptıkları zaman ucuza yedek parça almaya gidilir o parçalar servisten alınır. Servisler kötü derler birde:)

4. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Yedek parça da kampanya çıksa bu aralar çok iyi olur :) kauçuk paspas almam lazım bagaj fitili 1 yerden açılmış 4-5 cm onu değiştirmem gerek. Hatta ucuza denk gelirse komple balata da alınabilir.

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş